Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

"Oι Έλληνες δεν είναι Έλληνες"


Πώς ξέφυγε του Χίτλερ και δεν μας έκανε ολοκαύτωμα. Ποτέ όμως δεν είναι αργά, οι επίγονοι είναι εδώ. Γονίδια είναι αυτά. Ας έχουν όμως στο μυαλό τους τι τέλος είχε η Καγκελαρία του Γ'Ράϊχ και όλα όσα ακολούθησαν.

15 σχόλια:

Mariela είπε...

ΑΙΣΧΟΣ...!!!!

BlueRose είπε...

Τι να πει κανείς όταν ακούει τέτοια παραφροσύνη; πραγματικά έχουν γονίδια...αλλιώς δεν εξηγείται..
καλό σου βράδυ (η μάλλον καλημέρα) Ντίνο

55fm είπε...

Tα γονίδια φίλε Ντίνο,μεγάλη υπόθεση!
Φρικάρω...
Καλημέρα όλη μέρα!

Dinos-Art είπε...

Χριστιάνα και Όλγα,
Πολύ θυμώνω όταν διαβάζω αυτά τα δημοσιεύματα γιατί έρχονται στο μυαλό μου τα σκληρά παιδικά χρόνια που περάσαμε εμείς κατά τη γερμανική κατοχή. Ξυπόλυτα, γυμνά, νηστικά, ζητιανεύοντας ένα κομμάτι μπομπότα και λίγο κατσαμάκι. Όμως επιβιώσαμε, όπως θα επιβιώσουμε και τώρα με την οικονομική κατοχή που πάνε να μας επιβάλουν οι επίγονοι της σβάστικας, που δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν διδάχθηκαν τίποτε από τα εγκλήματα των προγόνων τους.
Καλημέρα με κεφάλι ψηλά.

των προγόνων τους.

55fm είπε...

Αιθάνομαι την ανάγκη να σε ευχαριστήσω για τη δύμανη που παίρνω από τη στάση σου Ντίνο.
Δεν σου κρύβω ότι δεν τη συναντώ συχνά,οι άνθρωποι νιώθουν αδύναμοι μέσα σε αυτό το κλίμα,και μου έρχεται να φωνάξω...λίγη γενναιότητα βρε παιδιά!
Δεν αντέχω τη συνεχόμενη κλάψα...
Φιλιά γλυκιέ μου φίλε!

Dinos-Art είπε...

Όλγα μου, τη γενειά μας την ατσάλωσαν οι δυσκολίες. Δεν ξέρω αν έχουν δύναμη τα νέα παιδιά να αντιμετωπίσουν τη σημερινή δυσκολία που περνάμε. Ας ανατρέξουν όμως λίγο στην πρόσφατη ιστορία μας για να τους φύγει η ψευδαίσθηση ότι στο παρελθόν ήταν όλα καλά και ωραία όπως σήμερα.
Φιλιά και σε σένα γλυκιά μου.

MYSTELIOS είπε...

ΑΙΣΧΟΣ KAI ΟΡΓΗ για τους "φίλους και εταίρους μας" . Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει φίλε μου το ξέρουν όλοι πολύ καλά αυτό εδώ και χρόνια τώρα , σημασία έχει να διατηρήσουμε το θάρρος και την ενότητα μας σαν λαός τώρα τις δύσκολες ώρες . Όπως πολύ καλά τα λες δεν πρέπει να ξεχνούμε τι πέρασαν οι προηγούμενες γενεές . Καλό σου βράδυ και δύναμη σε όλους.

Dinos-Art είπε...

Χαίρομαι, ART-TRAVELLER, για την αποφασιστικότητά σου και το θάρρος που δίνεις στα νέα παιδιά. Μπροστά και δυναμικά. Υπομονή και επιμονή, θα περάσει κι αυτό.
Καλό βράδυ.

Poet είπε...

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο δύσκολες οι ώρες που περνάμε. Λιγάκι το παντεσπάνι να κόψουμε, το τρίτο αυτοκίνητο, την πέμπτη τηλεόραση, το έβδομο κινητό. Καλό θα μας κάνει.

Οι ήρωες των κρεματορίων, λοιπόν, και άλλων μαζικών εκτελέσεων και οι σφαγείς των λαών της Ευρώπης μυαλό δεν βάζουν. Θυμάμαι επί Σοβιετικής Ένωσης ότι είχαν αρθρώσει κάτι παρόμοια αστειάκια και ο Χρουστσώφ τους είχε απαντήσει: «προσέχετε γιατί την επόμενη φορά δεν θα προλαβαίνετε να μετράτε τα πτώματά σας».

Ο φασισμός και ο ρατσισμός τους είναι δεδομένος. Ας φροντίσουμε εμείς τα του οίκου μας και ας αντιμετωπίσουμε την τευτονική τους χυδαιότητα με την περιφρόνηση που της αξίζει.

Dinos-Art είπε...

Ξέρεις Τόλη τι οικονομία θα γινόταν αν από τα τρία φραπέ τη μέρα κόβαμε τα δύο;
O παππούς μου, πρόσφυγας του '14 από το Τσανακαλέ, όταν τον ξεσήκωναν το '17, που είχαν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα, να γυρίσουν πίσω έλεγε "Το Τουρκιό δεν ησυχάζει, ας κάνουμε ρίζες εδώ". Το '22 τον δικαίωσε. Λοιπόν, το Γερμαναριό δεν ησυχάζει. Θυμίζω ότι το '40, όταν κατέλαβαν τη Γαλλία, ζούσαν Γάλλοι που είχαν δει τρεις γερμανικές κατοχές.
Ας συνέλθουμε, να δούμε τα του οίκου μας περιφρονώντας τους.
Καλό απόγευμα.

55fm είπε...

Τόλη μου, να αγιάσει το στοματάκι σου!
Ντίνο,που χάθηκες φίλε μου;
Δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτό το σήμα στην ανάρτηση!
Φιλιά!

Dinos-Art είπε...

Όλγα ανυπόμονη περίμενε, κάτι καλό θα ακολουθήσει σήμερα αργά ή αύριο πρωί.
Προς το παρόν τρέχα στο e-mailaki σου να δεις κάτι καλό και επίκαιρο, που δεν είναι του χώρου τούτου.
Καλό βράδυ.

55fm είπε...

Η αλήθεια είναι Ντίνο μου,ότι η υπομονή ποτέ δεν ήταν το δυνατό μου σημείο!
Θα κάνω αυτό που μου είπες, αλλά κάνε σε παρακαλώ και εσύ, αυτό που σου είπα...
Για να είμαστε πάτσι!!!

Dinos-Art είπε...

Μπορώ να σου χαλάσω χατήρι Ολγάκι;
Σε λίγο θα κάνω νέα ανάρτηση. Μέχρι τότε πάνε να δεις στα εισερχόμενα στο e-mailaki σου αυτό που σου έστειλα.

55fm είπε...

Ντίνο υπέροχο το e-mailaki!!!
Άργησε να έρθει αλλά χαλάλι του!!!