Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Επικαιροποιημένο Θέατρο Σκιών


Δημοσίευμα της Ελένης Μπίστικα στην "Καθημερινή" 02.10.2010

14 σχόλια:

vasiliki είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!
Συγχαρητήρια Ντίνο μου.
Πολύ χαίρομαι για σέναααα
Φιλι

Dinos-Art είπε...

Καλημέρα Vasiliki.
Καλό απόγευμα Κυριακής.
Φιλιά.

MYSTELIOS είπε...

Φίλε Ντίνο μετά από μερικών εβδομάδων απουσίας μου επιστρέφω στο μπλογκ σου και βλέπω πόσα πολλά έχω χάσει . Δηλώνω πολύ γοητευμένος με το Θέατρο Σκιών , μόνο εσύ θα μπορούσες να το αποτυπώσεις τόσο τέλεια !!! Θερμά συγχαρητήρια !!! εξαιρετικά είναι και τα μουσικά όργανα της προηγούμενης ανάρτησης !!! καλή συνέχεια και καλή καινούργια εβδομάδα !!!

Dinos-Art είπε...

Καλωσόρισες φίλε Στέλιο.
Μας έλλειψες.
Καλή εβδομάδα και σε σένα.

55fm είπε...

Nτίνο μου,χαίρομαι πολύ όταν τα διαβάζω αυτά!
Συγχαρητήρια και πολλές ευχές για ό,τι καλύτερο στη συνέχεια!
Φιλιά και μια ζεστή αγκαλιά σου στέλνω με αγάπη!

Dinos-Art είπε...

Καλή εβδομάδα Όλγα μου.
Πολλά φιλιά.

Poet είπε...

Ντίνο μου, βρίσκεσαι στην ακμή σου. Χαίρομαι να βλέπω κάθε καινούρια ζωγραφιά σου, χαίρομαι την τέχνη, το μεράκι, την έμπνευση, το ονειρικό στοιχείο. Και τη σκληρή δουλειά που τα δικαιώνει όλα αυτά. Να λοιπόν και μια ένδειξη της αναγνώρισης που σου αξίζει.

Dinos-Art είπε...

Σίγουρα Τόλη μου είναι μια ικανοποίηση αυτή. Δεν το βάζουμε κάτω. Μπορεί βιολογικά να βαδίζουμε στην όγδοη δεκαετία, όμως η ψυχούλα (που έλεγε λαϊκά ο Ζαμπέτας) βρίσκεται αρχές της τρίτης. Δωρεά της δημιουργίας.
Καλό απόγευμα.

KOSTAS PAP είπε...

Χαίρομαι με τα όμορφα χρώματα του μπλογκ σου. Μου άνοιξε την καρδιά. Καλό βράδυ.

nameliart είπε...

Παρότι η Καθημερινή δεν είναι αυτό που λένε «η εφημερίδα μου», αν είχα δει την ανάρτησή σου έγκαιρα, αυτό το τεύχος θα το αγόραζα! Θα το βρω όμως στο δίκτυο…
Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό το δημοσίευμα, πολύ περισσότερο που αναφέρεται στη καταπληκτική σειρά σου με το θέατρο σκιών! Θερμά συγχαρητήρια, που ούτως ή άλλως τα αξίζεις για το ίδιο το έργο σου!!!

Dinos-Art είπε...

@ Kostas pap
Ευχαριστώ Κώστα.
Καλό βράδυ και σε σένα.

Dinos-Art είπε...

@nameliart
Καμιά δεν είναι για μένα εφημερίδα "μου". Επιλέγω όμως και προτιμώ την "Καθημερινή" γιατί είναι μια σοβαρή εφημερίδα χωρίς λαϊκισμούς και βαρύγδουπους τίτλους.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε αυτή η σειρά. Όταν ξεκινάς να ζωγραφίζεις δεν ξέρεις τι θα σου βγει στο τέλος. Μιλώ ως αυτοδίδακτος. Τελικά είναι μια από τις σειρές που αρέσει και σε μένα, αλλά το πιο θετικό, ότι αρέσει στους φίλους. Καλό βράδυ nameliart.

Phivos Nicolaides είπε...

Σπουδαία νέα. Συγχαρητήρια Ντίνο!

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Φοίβο.
Καλημέρα!