Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ο Γιάννης Μπουτάρης στην τελική ευθεία


Φίλοι μου των άλλων κομμάτων, που οι υποψήφιοι των κομμάτων σας δεν συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο, αλλά και όσοι δεν πήγατε να ψηφίσετε στον πρώτο γύρο για προσωπικούς λόγους, ας τον στηρίξουμε όλοι μαζί στον δεύτερο να τερματίσει πρώτος, εξέλιξη που θα δρομολογήσει αλλαγή στην πορεία της Θεσσαλονίκης μας που όλοι τόσο αγαπάμε. Εικοσιπέντε χρόνια συντήρησης και μιζέριας είναι πάρα πολλά.

15 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για τη Θεσσαλονίκη μας, αλλά για την Ελλάδα μας γενικότερα!

Dinos-Art είπε...

Ευχής έργο Φοίβο μου.

Μαρια είπε...

Γεια σου Ντινο ...Ημουνα χθες εκει ..Εσυ ?

Dinos-Art είπε...

Πού "εκεί" εννοείς Μαρία;

vasiliki είπε...

Αν τον αφήσουν τα μεγάάάάλα συμφέροντα , χμ κάτι θα γίνει!!
φιλί

Evie είπε...

ΣΤΕΛΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Dinos-Art είπε...

Βασιλική μου δεν είναι τα μεγάλα συμφέροντα, αλλά τα μικροκομματικά κουκιομετρήματα και το μεγάλο συντηρητικό κατεστημένο. Καλημέρα-φιλιά.

Dinos-Art είπε...

Evie ευπρόσδεκτες οι ευχές σου με αγάπη. Καλή εβδομάδα και σε σένα.

Μαρια είπε...

Καλησπερα Ντινο συγνωμη για τον ενικο ..Ενοω αν ησουνα το βραδυ των εκλογων ...Αλλα θελω να σου πω κατι που δεν μου αρεσε στον κυριο Μπουταρη .Στην συνεντευξη τυπου προτεινε για να εχει εσοδα ο Δημος θα προτεινει ροζ ταινιες μεταμεσονυκτιως .Δεν ειμαι πουριτανη αλλα σε προεκλογικο αγωνα δεν ανοιγουμε ολα τα χαρτια μας..Μηπως δεν καταλαβα καλα?

Μαρια είπε...

Μπερδευτηκα .Αν ησουνα στο εκλογικο κεντρο στην οδο Τσιμισκη το απογευμα των εκλογων.

Dinos-Art είπε...

Μαρία, ο ενικός φέρνει πιο κοντά.
Δεν ήμουν το βράδυ των εκλογών στο εκλογικό κέντρο. Μόνο το βράδυ των εγκαινίων και άλλες μέρες που περνούσα για να δω φίλους.
Λοιπόν, δεν είπε ακριβώς αυτό που κατάλαβες, όπως και πολύς άλλος κόσμος, για ροζ ταινίες κλπ., που ούτως ή άλλως από εποχής Κούβελα η TV100 έχει προβάλλει πολλές. Για την ουσία μίλησε, δηλαδή για ένα κανάλι που έχει ακροαματικότητα 0,09% ξοδεύονται πάνω από δέκα, ή μπορεί και παραπάνω, εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Πού ακούστηκε ένας Δήμος να έχει δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς και ένα κανάλι τηλεόρασης ενώ ήδη είναι χρεωκοπημένος; Για συμμάζεμα λοιπόν μίλησε, αλλά οι καλοθελητές σκόπιμα το πρόβαλαν ροζ, έτσι για να πουν ότι, αν βγει ο Μπουτάρης θα μας χαλάσει τα χρηστά μας ήθη.
Δεν θέλω να προχωρήσω σε άλλα, που για όλους τους παροικούντες της Ιερουσαλήμ είναι κοινά μυστικά.
Όταν μια εξουσία, κεντρική, δημοτική, εκκλησιαστική γίνεται κατεστημένο, λόγω μακράς παραμονής της στην καρέκλα, είναι επόμενο η αλαζονία να είναι κυρίαρχη και από εκεί ξεκινούν όλα τα κακά σε βάρος των πολιτών. Καλό σου βράδυ.

55fm είπε...

Nτίνο μου μαζί σου!
Εύχομαι να ανοίξουν τα ματάκια τους οι πολίτες έστω και την τελευταία στιγμή!
Έλεος!
Στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία!
Φιλιά!

Dinos-Art είπε...

Δεν το βλέπω Όλγα μου.
Οι κουκιομετρητές της αριστεράς (ποιας αριστεράς αλήθεια;)δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Δυστυχώς από αυτούς εξαρτάται στον δεύτερο γύρο αν θα επικρατήσει ο Μπουτάρης. Στοιχισμένοι κάτω από την αντιμνημονιακή κουρέλα, θα μιξοκλαίνε μετά τις εκλογές, σαν μωρές παρθένες που έχασαν την παρθενία τους, όταν ξανακαθίσει στο σβέρκο της πόλης το συντηρητικό για εικοσιπέντε χρόνια κατεστημένο. Πολλά φιλάκια.

Σωκράτης είπε...

Μακάρι όλος ο κόσμος που δεν βρίσκεται σε κομματικά στεγανά και γραμμές να μην απέχει και να ψηφίσει τον Μπουτάρη που αποδεικνύει την ανεξαρτησία του συνεχώς.

Dinos-Art είπε...

Έτσι είναι Σωκράτη μου. Μακάρι, αλλά πολύ δύσκολο να καταλάβει ο κόσμος και να βγάλει τις παρωπίδες.
Καλό βράδυ.