Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής στο "ΔΙΠΟΛΟ", 10-26.03.2011


(Ζωγραφιά από την οδό Καυτανζόγλου, όπου μένω. Αριστερά το Γ. 'Σ. Στρατού, στο βάθος το πανεπιστήμιο, το Καυτανζόγλειο στάδιο και το περιαστικό δάσος των Χιλίων Δέντρων (Σέϊχ-Σου=Νερό του Σεϊχη)

9 σχόλια:

55fm είπε...

Nτίνο μου,σας γουστάρω με τρέλα!Τι ωραία κίνηση υπάρχει στα εικαστικά στην πόλη σας!
Καλή επιτυχία στην έκθεση!!!
Η ζωγραφιά σου βελούδινα ξεκουράζει το βλέμμα!
Φιλιά πολλά και αγκαλιές στέλνω με αγάπη!

IZA είπε...

Καλή επιτυχία Ντίνο μου -αν κι αυτή είναι δεδομένη. Να είστε όλοι καλά που θα χαρίσετε στις μελλοντικές γενιές τις όψεις αυτής της όμορφης πόλης πριν τις αλλοιώσει ο χρόνος και "η πρόοδος". Πολλά φιλιά.

nameliart είπε...

Ντίνο μού θυμίζεις συνεχώς το πόσο μού έχει λείψει η Θεσσαλονίκη!
Πρέπει να οργανώσω κάποιο ταξίδι όσο γρηγορότερα μπορώ!
Εύχομαι τη καλλίτερη επιτυχία!!

Rena είπε...

Το είδα στο Φοίβο που τώρα πια ξεχωρίζω τους πίνακες σου, χωρίς να διαβάσω όνομα και έτρεξα να σου ευχηθώ Καλή Επιτυχία!

MYSTELIOS είπε...

Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με την πλούσια εικαστική δραστηριότητα που παρουσιάζει η αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη , εύχομαι καλή επιτυχία !!!

Dinos-Art είπε...

Φίλοι μου, είναι η έκτη κατά σειρά έκθεση που διοργανώνει η γκαλερί με θέμα την αστική τοπιογραφία της Θεσσαλονίκης. Για ολοκλήρωση του συνολικού εγχειρήματος που αφορά το συγκεκριμένο αντικείμενο υπολείπονται άλλες δύο παρουσιάσεις, που θα πραγματοποιηθούν Μάιο και Σεπτέμβριο 2011. Η πρώτη θα έχει θέμα τα "Παροδοσιακά, βιομηχανικά κτίσματα και μνημεία της πόλης" και η δεύτερη κάποιες "Σκηνές με ανθρώπους στην παραλία". Πρόκειται για μια σπονδυλωτή αφήγηση, όπου κάθε έκθεση αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με αντιπροσωπευτικές ενότητες για ανάδειξη της ταυτότητας της πόλης. Η διαδικασία ξεκίνησε τον Μάιο 2008 και οδεύει προς το τέλος της. Υπήρξε μια επίπονη και μακρόχρονη προσπάθεια του εμπνευστή του εγχειρήματος ζωγράφου-λογοτέχνη και ιδιοκτήτη του "Δίπολου" αγαπητού φίλου Βασίλη Ιωαννίδη, με αρκετές δυσκολίες, στην οποία συνεργάστηκαν δέκα αξιόλογοι θεσσαλονικείς ζωγράφοι με θητεία στην αστική τοπιογραφία. Το τελικό αποτέλεσμα συνιστά ένα μοναδικό για το είδος του, αντιπροσωπευτικό, εντυπωσιακό και ενδιαφέρον εικαστικό ντοκουμέντο για τη Θεσσαλονίκη και με μια επιπλέον ιστορικού χαρακτήρα διάσταση. Κρίμα που οι περισσότεροι δεν είσθε εδώ για να πριηγηθείτε διαχρονικά μέσω των θεματικών αυτών εκθέσεων την πόλη μας. Καλό απόγευμα και φιλιά σε όλους.

stavroula m είπε...

Καλή επιτυχία κι από μένα Ντίνο!!!

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα.
Η ευχή σου, όπως και των άλλων φίλων, πιάνει τόπο γιατί η έκθεση έχει μεγάλη επιτυχία. Καλό Σαββατοκύριακο.

Phivos Nicolaides είπε...

Πολλές ευχές για καλές επιτυχίες!