Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Δημοσίευμα Πασχαλιάτικης "Καθημερινής", 23-24.04.2011



(Της Ελένης Μπίστικα)

14 σχόλια:

Margo είπε...

Ωωω ωραία!!!!
Είναι όμορφα να αναδεικνύεται ο κόπος σου Ντίνο μου.. σου αξίζει!!!

Χρόνια Πολλά, τις θερμότερες ευχές μου από καρδιάς..
Να σαι πάντα καλά!

Dinos-Art είπε...

Σίγουρα είναι μια ικανοποίηση Μαρία μου. Όμως το πέσιμο με τα μούτρα στη ζωγραφική τα τελευταία χρόνια είχε και το δυσάρεστό του. Πρόσφατα έχω ένα πρόβλημα στο δεξί χέρι που με τυραννά. Τώρα, αυχενικό είναι, οστεοαθρίτιδα, δεν ξέρω. Θα δω πως θα εξελιχθεί και θα αναγκασθώ να πάω σε ειδικό αν δεν υποχωρήσει. Ευχές πολλές κι από μένα σε όλους σας. Φιλιά.

55fm είπε...

Kαμαρώνω!Καμαρώνω!Καμαρώνω!
Ντίνο μου, σε καμαρώνω!
Σε παρακαλώ να πας στο γιατρό για το χέρι σου,μην το καθυστερείς!
Είχε το ίδιο πρόβλημα η κολλητούλα μου στον ώμο,δεν έδωσε σημασία και η φλεγμονή προχώρησε με αποτέλεσμα δυο βδομάδες να μείνει στο σπίτι με δεμένο χέρι και ισχυρή φαρμακευτική αγωγή. Γύρναγα απ΄τη δουλειά και πήγαινα κατευθείαν στο σπίτι της για να τη φροντίσω.Έκανε κορτιζόνη αλλά δεν την έπιασε.Θέλει σίγουρα ξεκούραση και δέσιμο απ΄το λαιμό.
Φίλε μου,φρόντισε το χεράκι σου!
Σε φιλώ και εύχομαι να σου περάσει αμέσως!Το διατάζω!

Dinos-Art είπε...

Βασιλική διαταγή βασίλισσας Όλγας και τα σκυλιά δεμένα. Σήμερα, μετά από ένα μήνα, αισθάνομαι καλύτερα.
Θα δω, θα πάω το απόγευμα, αν δεν βαριέμαι, σε έναν καλό ορθοπεδικό ειδικό για τα χέρια. Παρόμοιο πρόβλημα πριν χρόνο είχε η κόρη μου και η Ελένη και με την αγωγή που τους έδωσε το ξεπέρασαν. Τα παλιά κόκαλα δεν έχουν και πολύ ανάγκη. Φιλιά.

Rena είπε...

Χρόνια Πολλά!
Χριστός Ανέστη!
Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν το εκλεκτό και το διαδίδουν!

Dinos-Art είπε...

Είναι αλήθεια ότι χάρηκα ιδιαίτερα Ρένα μου που, τόσο η "Καθημερινή" (δια χειρός Ελένης Μπίστικα), όσο και ο Φοίβος στο blog του, πρόβαλαν το αυγουλάκι και τη ζωγραφιά μου. Πολλές ευχές και πάλι.

nameliart είπε...

Ντίνο χαίρομαι πάντα πολύ όταν αναγνωρίζεται η δουλειά ενός ακούραστου και αφοσιωμένου στη τέχνη του δημιουργού, όπως εσύ!
Συγχαρητήρια θερμά, μαζί με τις ευχές μου για Χρόνια Πολλά!
Χριστός Ανέστη!!

Dinos-Art είπε...

Σίγουρα είναι μια ικανοποίηση Μελίνα μου να προβάλονται έργα δημιουργών, είτε από τα ΜΜΕ είτε από το διαδύκτιο. Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή που υπάρχει γενική νηνεμία σε όλες τις αίθουσες τέχνης. Ούτε λόγος για ατομική έκθεση. Κάτι γίνεται με κάποιες ομαδικές. Συγκεκριμένα, μέσα στον Μάϊο θα συμμετάσχω σε ομαδική στο "Δίπολο" με θέμα "Σκηνές από την Παραλία Θεσσαλονίκης", καθώς και σε μια άλλη που διοργανώνουν οι αίθουσες τέχνης "Ειρμός" και "Μεταμόρφωση" με θέμα "Θάλασσα". Επίσης μέσα στον Μάϊο το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Τόπος και μνήμη", όπου λογοτέχνες και ποιητές που έχουν γράψει για τον παλιό χώρο όπου ανεγέρθηκε το Μουσείο θα διαβάσουν έργα τους. Προσωπικά τους έχω δώσει τόσο παλιά χρηστικά αντικείμενα από τον παππού μου και τους γονείς μου, όσο και πολλές σχετικές ζωγραφιές που θα ενταχθούν στην παρουσίαση με DVD που θα παίζει κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Αν τα καταφέρω (οι γνώσεις μου internetika είναι περιορισμένες) θα το αναρτήσω στο διαδίκτυο για να το δουν και οι φίλοι. Καλό βράδυ.

MYSTELIOS είπε...

Xριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά φίλε Ντίνο !!!
Χάρηκα και εγώ πολύ με την δημοσίευση των πασχαλινών έργων σου στην εφημερίδα , συγχαρητήρια και καλή συνέχεια !!!

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ πολύ Στέλιο μου.
Ευχές και πάλι.

ippoliti_ippoliti είπε...

συγχαρητήρια, να είστε καλά και να απολαμβάνετε χαρά και επιτυχίες.
Περαστικά και για το χέρι σας.
Καλή ημέρα και Χρόνια ΠΟλλά καικαλά

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Ippoliti.
Ευχές και σε σένα.
Καλημέρα.

vasiliki είπε...

Χρόνια πολλά με υγεία και πολλά συγχαρητήρια για την όμορφη δουλειά σου. Χαίρομαι πολύ οταν αναγνωρίζεται η δουλειά φίλων και γνωστών απο την μπλογκόσφαιρα!!!!
Να σαι πάντα καλά και να χαίρεσαι επιτυχίες σου!!!!
φιλιά

Dinos-Art είπε...

Η δική μου χαρά είναι διπλή όταν η δουλειά μου αναγνωρίζεται και τη χαίρονται φίλοι αγαπητοί. Πολλές ευχές και σε σένα Βασιλική μου. Φιλιά.