Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

"Απογευματινό τζόκινγκ στη Νέα Παραλία"



(Τέμπερα, 28Χ38 εκ., 2011, Κωδ. 772)



Ας ρίξουμε τα περιττά κιλά Πάσχα και Πρωτομαγιάς με τζόκινγκ στη Νέα Παραλία. Τόλη είσαι έτοιμος; Γελώ προκαταβολικά με την απάντησή σου.

20 σχόλια:

55fm είπε...

Φύγαμε αγόρια χωρίς ζαβολιές!
Ντίνο μου,πολύ με χαλαρώνει η ζωγραφιά σου!
Πολύ όμορφη!
Χαίρομαι για το χεράκι σου!Ο Μάης θα το κάνει καλά,του έχω μιλήσει...και μου το υποσχέθηκε!
Σε φιλώ με χαμόγελο, μου το πρόσφερε η ζωγραφιά σου!

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

Νομιζω πως με λιγη παρεα η γυμναστικη γινεται πιο ευκολη υποθεση.Η ζωγραφικη σου Ντινο μου ειναι ενα θαυμα και με μεγαλη χαρα παρακολουθω τα εργα σου καθε φορα.
Αν μου επιτρεπεις μπορω να ρωτησω για την αναλογια των μεγεθων;Γιατι ο αθλητης εμφανιζεται μικρος σε σχεση με τα δεντρα και το μεγεθος του πινακα.Μηπως η εμφαση του καλλιτεχνη επικεντρωνεται στο φυσικο καλλος και στη μικροτητα του ανθρωπου μπροστα στα φυσικα φαινομενα;Ετσι να μαθαινουμε κι εμεις που μας αρεσει τοσο η τεχνη.
Ευχαριστω και καλο βραδυ.

Rena είπε...

Είσαι απρόβλεπτος!!!!

Poet είπε...

Aπαντήσεις :

1. Δεν έχω περιττά κιλά.
2. Μην είσαι μαξιμαλιστής. Δεν σου φτάνει το περπάτημα;
3. Η Πρωτομαγιά είναι αργία (έστω απεργία), όχι βασανιστήριο.
4. Κάνω ήδη φοβερή άσκηση από τον καναπέ στην καρέκλα του υπολογιστή και πίσω.
5. Η Τζούλια όμως τρέχει. Και σίγουρα είναι καλύτερη παρέα από κάθε άποψη.

Τζούλια Φορτούνη είπε...

Α! Ο Τόλης μας προκαλεί!
Όλγα γρήγορα! Σορτσάκια, κοτσίδες και φύγαμε για τζόκινγκ στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης!
Ντίνο προπονήσου...έχεις λίγες μέρες καιρό...κι άσε τον Τόλη... να μας ζηλεύει...

Dinos-Art είπε...

Όλγα, κι εγώ χαλαρώνω στη Νέα Παραλία όταν τους βλέπω να τρέχουν καθισμένος με την Ελένη στο παγκάκι σ'ένα διάλειμμα της ποδαράτης διαδρομής μας. Το χεράκι πάει καλά. Αν ήσουν κοντά και το έκανες μα, ίσως πήγαινε καλύτερα.
Φιλιά.

Dinos-Art είπε...

Γιάννα χαίρομαι ιδιαίτερα που απολαμβάνεις τα έργα μου. Τώρα, για τις αναλογίες που ρωτάς: Αυτός που κάνει τζόκινγκ τρέχει στο ρείθρο της θάλασσας που απέχει περί τα πενήντα μέτρα από τα πευκάκια. Η Ελένη κι εγώ καθόμαστε σε παγκάκι εικοσιπέντε περίπου μέτρα πίσω από τα πευκάκια. Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι το μεταφορικό στη ζωγραφιά όσον αφορά τη σχέση ανθρώπου με τα φυσικά φαινόμενα. Έτσι είναι το κοίταγμα. Το απομυθοποίησα ε; Αν ποτέ από Θεσσαλονίκη και πάμε στη Νέα Παραλία, θα το διαπιστώσεις. Έχω στα υπόψη να σου αφιερώσω κάποια στιγμή μια ζωγραφιά από το θέατρο σκιών σχετική με το αντικείμενό σου. Θα σε ενημερώσω. Μέχρι τότε θα τα ξαναπούμε. Για τώρα, καλό βράδυ.

Dinos-Art είπε...

Πω, πω τι κούραση τραβάς κι εσύ Τόλη μου!
Γι αυτό όποτε σου τηλεφωνώ το βράδυ σε βρίσκω με τι πιρούνι στο χέρι να αναπληρώνεις τις χαμένες θερμίδες.

Dinos-Art είπε...

Η Ελένη κι εγώ Τζούλια είμαστε πάντοτε έτοιμοι. Όχι όμως για τζόκινγκ αλλά για περπάτημα. Τη Θεσσαλονίκη την ξέρεις, τακτικό ποδαράτο δρομολόγιο από το σπίτι μας στην Καλαμαριά, μέσω Νέας Παραλίας. Ε, από κει επιστροφή με λεωφορείο. Να μην είμαστε και πλεονέκτες. Φιλιά.

Dinos-Art είπε...

Ρενάκι μου δεν σε ξέχασα. Καλό είναι να είσαι ευχάριστα απρόβλεπτος. Ξέρεις, τα πιο πολλά έργα μου είναι ένα προσωπικό ζωγραφικό ημερολόγιο. Καλό σου βράδυ.

MYSTELIOS είπε...

Πολύ όμορφο έργο Ντίνο μου !!!! Σίγουρα λίγη χαλάρωση σε μια τέτοια όμορφη παραλία είναι ότι πρέπει τώρα που άλλαξε και ο καιρός μας !!!
Καλή συνέχεια !!!

Dinos-Art είπε...

Στέλιο μου, ζωγραφίζουμε περπατώντας ή, αν θέλεις, περπατούμε ζωγραφίζοντας. Όχι πια τρέχοντας. Καλό απόγευμα.

nameliart είπε...

Ντίνο, υπονοείς ότι πρέπει να αδυνατίσουμε;
Ή μήπως να το βάλουμε στα πόδια – και όποιος γλυτώσει;
Πολύ όμορφο το έργο σου! Φιλιά!

Dinos-Art είπε...

Κατ' αρχήν "το πάχος μου το κάλλος μου" και προσωπικά, όσον αφορά τις γυναίκες, δεν γουστάρω καθόλου τις ανορεξικές. Τώρα, γιατί "να το βάλουμε στα πόδια"; Όλοι δυστυχώς σ'αυτήν τη ζωή τρέχουν. Προς τι; Η ζωή είναι τόσο κοντή. Ας απολαμβάνουμε τα ωραία, που είναι πολλά, σεργιανώντας. Καλό απόγευμα Μελίνα.

Phivos Nicolaides είπε...

Ίσως, να'χεις δίκαιο Ντίνο, ότι κατά τη διάρκεια του Πάσχα και ανεξάρτητα των νηστειών... αυξάνονται τα κυβικά!

Dinos-Art είπε...

"Μέτρον άριστον" Φοίβο μου.
Το τζόκινγκ έγινε της μόδας και μικροί-μεγάλοι τρέχουν ανεξέλεγκτα. Το λιγότερο που παθαίνουν είναι να τους ανοίγει μετά η όρεξη και να το ξαναρίχνουν στο φαϊ.
Προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη γυμναστική είναι το καθημερινό περπάτημα. Δεν οδηγώ, δεν είχα έτσι ποτέ την ξελογιάστρα που λέγεται "αυτοκίνητο" και αυτό μου δίνει κίνητρο να περπατώ. Καλό βράδυ.

Margo είπε...

Χαχαχαα απόλαυση και το έργο και τα σχόλια!!!!


Και εγώ στην παρέα πάντως αν είναι και σε τέτοιο μέρος!!!!!!

Καλημέρααααααα:)

Dinos-Art είπε...

Καλοδεχούμενη στην παρέα Μαρία. Εσείς θα τρέχετε κι εγώ περπατώντας, η καθισμένος στο παγκάκι, θα βαθμολογώ ταχύτητες και παρουσίες. Καλημέρα, φιλιά πολύ βροχερά από Θεσσαλονίκη.

vasiliki είπε...

χααχααχαχα Απερίγραπτο χιούμορ χαχαχαχα!!!!! Βοηθάει και ο καιρός που κάνει και αυτός χιούμορ!!!χαχαχα Προσωπικά προτιμάω το παγκάκι της παραλίας να με ξεκουράζει απο το... καθισιό της καρέκλας του γραφείου χαχαχα.
Φιλιά απο μια μίζερη βροχερή Αθήνα!!!

Dinos-Art είπε...

Βασιλική μου χάρηκα που τα ευχαριστήθηκες όλα. Προσπαθώ κι εγώ να ξεφεύγω από το καθισιό, λόγω εντατικής ζωγραφικής τρέλας, και να απολαμβάνω μια ωραία βόλτα στη Νέα Παραλία και, αν το παρακάνω στο περπάτημα, ένα καθισιό στα παγκάκια είναι ό,τι πρέπει για να απολαμβάνεις συγχρόνως σκηνές όπως αυτή στη ζωγραφιά. Δυο μέρες κλειστήκαμε μέσα λόγω βροχής, αλλά από σήμερα ο καιρός ξανάνοιξε και λέμε αύριο να το περπατήσουμε. Καλό απόγευμα. Φιλιά.