Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Καψόχωρα Χαλκιδικής, καλοκαίρι 1976

(Μολύβι επί τόπου: 1976, τέμπερα στο εργαστήριο: 1999, σε ίδιες διαστάσεις: 23Χ33 εκ.)

14 σχόλια:

Rena είπε...

Το ένα καλύτερο από το άλλο!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ rena

nameliart είπε...

Τι όμορφα και τα δύο!!!
Σκέπτομαι...μήπως πρέπει να συεχίσω τις διακοπές μου στη Χαλκιδική;;
Άλλωστε...σχετικά κοντά είμαι...

Καλό μήνα Ντίνοί!!!

IZA είπε...

Καλησπέρα Ντίνο μου. Καλό φθινόπωρο να έχετε. Ελπίζω να περάσατε όμορφα. Πάντως δημιουργικά ήταν σίγουρα. Ενδιαφέρον αυτό που κάνεις να επιστρέφεις στα παλιά σου σχέδια, ώριμος πια και με περισσότερη δεξιοτεχνία στο χρώμα. Η μεταμόρφωση είναι εντυπωσιακή. Εμείς μόλις επιστρέψαμε ξεκούραστοι κι ανανεωμένοι. Σας πεθυμήσαμε. Φιλιά σε όλους σας.

Evie είπε...

Επιτέλους βρήκα την ευκαιρία να γράψω...

Οι ζωγραφικές σου Ντίνο μου όλες είναι ωραιοτατες! Και του χρόνου να περασετε καλλίτερα. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Dinos-Art είπε...

Χαίρομαι που σου αρέσουν Ρένα μου.
Καλή Κυριακή.

Dinos-Art είπε...

Γειασου Σκρουτζάκο. Καλό μήνα και σε σένα.

Dinos-Art είπε...

Ωραία η Χαλκιδική Μελίνα μου αρκεί να ψάξεις για ανεξερεύνητες και μη "αξιοποιημένες" περιοχές. Να περνάς καλά όπου κι αν βρίσκεσαι (που αλήθεια;).

Dinos-Art είπε...

Μαρία μου, πολύ χαίρομαι που σε ακούω πάλι μετά από τόσον καιρό.
Αυτές οι ζωγραφιές με το μολύβι είναι το ξεκίνημά μου στη ζωγραφική και τις αγαπώ πολύ γιατί έχουν μια αθωώτητα. Ίσως αργότερα αναρτήσω και καμιά άλλη ζωγραφιά από την Άφησσο Πηλίου, όπου στο τέλος της δεκαετίας του '70 περάσαμε με καλή μεγάλη παρέα τρία Πάσχα και ένα καλοκαίρι. Σας πεθυμήσαμε κι εμείς. Σήμερα το βράδυ έχει μια ωραία εκδήλωση για τον Τσιτσάνη που γίνεται κάθε χρόνο στην Πλατεία Τσιτσάνη στην Πάνω Πόλη, παραδίπλα στη Μονή Βλατάδων με επιμέλεια του ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου. Αξέχαστα και διαχρονικά τα τραγούδια του. Θα είναι πολύ όμορφα και λέμε να πάμε με την Ελένη. Κρίμα που δεν είσθε εδώ, θα σας άρεζε πολύ. Καλό φθινόπωρο, φιλιά σε όλους σας.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Εύη μου. Καλό μήνα και φθινόπωρο και σε σας. Φιλιά.

Poet είπε...

Καψόχωρα και διάφορα άλλα ωραία βλέπω καθυστερημένος. Τριανταπέντε χρόνια, για σκέψου. Είναι πολλαπλά ενδιαφέρουσα και συγκινητική αυτή η αναδρομή, Ντίνο μου.

MYSTELIOS είπε...

Οι τελευταίες ζωγραφιές σου φίλε Ντίνο μας συγκινούν ιδιαίτερα γιατί μας ταξιδεύουν πίσω στα χρόνια της αθωότητας , των ονείρων και της αυθεντικής ομορφιάς !!!
Πραγματικά χαίρομαι που μοιράζεσαι μαζί μας τις όμορφες αναμνήσεις σου μέσα από αυτά τα υπέροχα έργα !!!
Εύχομαι καλό Φθινόπωρο και καλή συνέχεια !!!

Dinos-Art είπε...

Τόλη μου τα έργα αυτά σηματοδοτούν την αρχή της ζωγραφικής μου πορείας. Καλό απόγευμα.

Dinos-Art είπε...

Όπως λέω πιο πάνω και στον Τόλη, με αυτά τα έργα ξεκίνησα τη ζωγραφική μου πορεία. Βέβαια υπήρχαν και άλλα που έκανα όταν ήμουν μαθητής στο Ανατόλια με καθηγητή στη ζωγραφικής τον αείμνηστο Γιώργο Παραλή, έναν από τους καταξιωμένους Έλληνες ζωγράφους. Δυστυχώς αυτά χάθηκαν όταν δώσαμε αντιπαροχή το παλιό μας σπίτι για να γίνει πολυκατοικία. Τα θυμάμαι με νοσταλγία και πολύ θα ήθελα να τα είχα. Καλό απόγευμα.