Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

"Από την Άφησσο Πηλίου", καλοκαίρι 1977

(Μολύβι επί τόπου: 1977, Τέμπερα στο εργαστήριο: 1978, 34.5Χ25 εκ. το καθένα)
Σ'αυτό το υπέροχο μέρος περάσαμε τρία Πάσχα και ένα καλοκαίρι, με μεγάλη και καλή παρέα, δέκα παιδιά και είκοσι μεγάλοι. Πηγαίναμε όχι με ΙΧ αλλά με πούλμαν που νοικιάζαμε.

10 σχόλια:

Rena είπε...

Τέλειος πίνακας!!!
Λατρεύω τις εκδρομές με πούλμαν!!!

nameliart είπε...

Ντίνο, να σου πω και από εδώ ότι πολύ μου άρεσαν οι ζωγραφιές σου της Αφήσσου! Τελικά ο ζωγράφος δεν σταματάει να δουλεύει ούτε στις διακοπές!!
Εγώ δυστυχώς επέστρεψα και τρέχω και δεν φτάνω...
Καλό απόγευμα!

Evie είπε...

ΩΡΑΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΩΡΑΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΟΥ!!!

ΚΑΛΟ Σ-Κ ΝΤΙΝΟ ΜΟΥ.

MYSTELIOS είπε...

Όμορφες και νοσταλγικές αναμνήσεις , δεν έχω πάει αλλά είμαι σίγουρος βλέποντας τις ωραίες ζωγραφιές σου ότι πρόκειται για μια υπέροχη γωνιά του Πηλίου !!!
Καλό Σαββατοκύριακο !!!

stavroula m είπε...

Nτίνο είχα καιρό να μπω στην σελίδα σου λόγω ιδιοτροπίας του blogger...Χαίρομαι που βλέπω τόσα έργα!!!!! Μ' αρέσουν τόσο όσα έχουν γίνει με μολύβι, όσο και εκείνα με την τέμπερα!!!!!!Καλό Φθινόπωρο σου εύχομαι!!!!!!!

Dinos-Art είπε...

Ρένα μου οι εκδρομές με πούλμαν δημιουργούν παρέες και φέρνουν πιο κοντά τον ένα με τον άλλο. Καλή εβδομάδα.

Dinos-Art είπε...

Μελίνα μου φυσικά και δεν σταματάει ποτέ ο καλλιτέχνης. Ακόμη και τώρα μέσα στη δύσκολη περίοδο κρίσης που περνάμε πρέπει να συνεχίζει να δημιουργεί. Αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ. Τρέχε λοιπόν αλλά και ζωγράφιζε για να χαιρόμαστε το αποτέλεσμα από το blog σου. Φιλιά.

Dinos-Art είπε...

Εύη μου ακόμη και στην κόλαση (όπως αυτή η περίοδος κρίσης που περνάμε) είναι ωραία όταν υπάρχει καλή παρέα. Χαίρομαι που σου άρεσε ο πίνακας. Καλή εβδομάδα.

Dinos-Art είπε...

Όλο το Πήλιο έχει πολλές όμορφες γωνιές. Σε μαγεύει. Καλή εβδομάδα Στέλιο.

Dinos-Art είπε...

Σταυρούλα χαίρομαι που σε ακούω πάλι και που σου άρεσαν τα έργα.
Προσπάθησα να βρω το μέηλ σου από το προφίλ σου αλλά δεν μπόρεσα. Αν θέλεις μου το στέλνεις (το δικό μου είναι στο προφίλ μου) για να σου περάσω αυτό που ζωγάφισα από κάτι που ανέβασες στο blog σου. Καλό φθινόπωρο και σε σένα.