Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τι εστί "Συνιστώσες"

Το "Συνιστώσες" το άκουγα πριν τις προηγούμενες εκλογές, το ακούω και τώρα πριν τις νέες εκλογές, αλλά επειδή είμαι μικρό παιδάκι δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει.
 Ευτυχώς μου έλυσε την απορία σημερινό δημοσίευμα της "Καθημερινής", το οποίο και αναρτώ για να λυθεί ίδια απορία που τυχόν έχουν και άλλα μικρά παιδάκια του διαδικτύου.

21 σχόλια:

maria είπε...

Ντίνο Χρόνια Πολλά,
πάντα καλά και ευτυχισμένος
σε φιλώ

anna είπε...

Καλημέρα Ντίνο.
Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα εύχομαι.
Υγεία,αγάπη,δημιουργία κι ότι άλλο αγαπάς!!
Φιλιά.

nameliart είπε...

Ντίνο μου Χρόνια σου Πολλά! Να ζήσεις, γερός, δυνατός, δημιουργικός και με πολλές αντιστάσεις στη τρέλα των καιρών που διανύουμε!
Συνιστώσες; Εγώ ως Φυσικός, μόνο τις συνιστώσες των διανυσματικών μεγεθών της Φυσικής ξέρω. Οι άλλες ομολογώ ότι με μπερδεύουν, κυρίως γιατί δεν μου είναι καθόλου προφανής η συνισταμένη τους…
Φιλιά και πολλές ευχές για ό,τι επιθυμείς!

vasiliki είπε...

Χρόνια πολλά πολύχρονοι, για σένα και την γυναίκα σου Ντίνο μου, με υγεία και ευτυχία πάντα σου εύχομαι.
Όσο για την ανάρτηση ναι θα μας σώσουν και οι 300, τούς πήρε ο πόνος!!:):)
Καλή σου μέρα-φιλί

mirsini's creations είπε...

Καλησπέρα Ντίνο μου !!! Χρόνια πολλά σου εύχομαι και να χαίρεσαι την γυναίκα σου ( είδα την ευχή της φίλης σου απο πάνω χίχί) !!! Γερός, δυνατός και πάντα δημιουργικός !!!! Όσο για τις "συνιστώσες" του Συριζα...τί να πώ....τα έχουν κάνει μπάχαλο !!! Φάνηκαν πολλά που δέν φαινόντουσαν μετά απο τις εκλογές...όπως ότι είναι άλλα ντι άλλων ή οτι ο Τσίπρας δέν ξέρει να μιλάει σωστά αγγλικά....χάχάχά...και άλλα πολλά... που με φοβίζουν !!! Μα πάντα ο λαικισμός θα κερδίζει σε αυτή τη χώρα;!
Καλό απόγευμα...φιλιά !!!

55fm είπε...

Nτίνο μας, Ντινάκι μας,αυθεντικό ταλεντάκι μας,σήμερα που γιορτάζεις τις γνώσεις μας ανεβάζεις!!!
Χάρη σε σένα τώρα πια, ακούω Τσίπρα και πέρνω φωτιά!
Σου εύχομαι ωστόσο μέσα από την καρδιά,χρόνια να ζήσεις πάρα πολλά, να σκορπάς πάντα χαμόγελα ζεστά με τη γλυκιά Ελένη σου αγκαλιά!
Χρόνια πολλά με υγεία και στους δυό σας φίλε μου!
Το ποιηματάκι αφιερωμένο σπέσιαλ!!!
Ο Τσίπρας κια η παρέα του μου τη σπάνε απίστευτα!
Φιλιά πολλά γιορταστικά!

Α. Δ.Ε. ΒΑΛΜΑΣ είπε...

Ντίνο μου χρόνια πολλά σε εσένα και στην αγαπημένη σύζυγο σου την κυρία Ελένη. Χαίρομαι που γνώρισα έστω και ηλεκτρονικά - ακόμα - έναν τόσο ταλαντούχο ζωγράφο όμως και ισάξια της τέχνης του, ευαίσθητο και καλοπροαίρετο άνθρωπο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι πάντα γερός, ευτυχισμένος και δημιουργικός όπως φυσικά και όλα τα χρόνια της ζωής σου και ο Θεός να χαρίσει σε όλη την οικογένεια σας υγεία και ευτυχία.

MYSTELIOS είπε...

Φίλε μου σήμερα δεν θα γράψω για την ανάρτηση σου γιατί δηλώνω μεγάλη άγνοια περι πολιτικής ορολογίας ... πέρασα μόνο για να σου δώσω τις καλύτερες μου ευχές για την ονομαστική σου γιορτή !!!
Χρόνια Πολλά και ευλογημένα !!!

Margo είπε...

Ε τώρα δεν είναι αυτή ανάρτηση για χρόνια πολλά αλλά το να κάνουμε αυτή είναι η τελευταίά;-)

Χρόνια πολλά Ντίνο μου σε σένα και στην αγαπημένη σου. Να χαίρετε την οικογένειά σας και τον όμορφο κόσμο σας!

Πολλά φιλιά και στους δυο σας!

stavroula m είπε...

Χρόνια Πολλά Ντίνο σε σένα και την σύζυγό σου!!!! Τι όμορφα που είναι να γιορτάζετε μαζί!!!!!!!...Οσο για τις συνιστώσες δεν έχω να πω τίποτα γιατί με την πολιτική και ειδικά με τους πολιτικούς δεν τα πάω καθόλου καλά......Εύχομαι να σου λυθούν όλες οι απορίες και μαζί με τις δικές σου και οι δικές μου. Να είσαι πάντα καλά!!!!!!!

Dinos-Art είπε...

Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ και αντιφιλώ.

Dinos-Art είπε...

Άννα μου ευχαριστώ πολύ, αντεύχομαι και σε σένα ό,τι το καλύτερο.

Dinos-Art είπε...

Μελίνα μου, Μελίνα μου. Όταν ήμουν μεγάλο παιδάκι ήμουν αριστούχος στα μαθηματικά, φυσική, χημεία και όμοια. Τις θυμάμαι εκείνες τις συνιστώσες. Όμως τώρα, επειδή κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε μικρά παιδάκια κρύβουν τις συνιστώσες τις δικές τους και προσπαθούν να μας τις καπελώσουν. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Πολλά φιλιά.

Dinos-Art είπε...

Βασιλικούλα ευχαριστούμε για τις ευχές σου. Ας μην ξεχνάμε ότι οι 300 είμαστε εμείς. Ας πάμε με μυαλό καθαρό στις εκλογές που έρχονται. Σε φιλώ γλυκά.

Dinos-Art είπε...

Mirsini μου ευχαριστούμε για τις ευχές σου. Ο κόσμος στις προηγούμενες εκλογές ψήφισε χαλαρά και να τι μας προέκυψε. Νέες εκλογές, μεγάλη πολυτέλεια στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, και ο Euro-Τσεγκεβάρα να οργώνει την Ευρώπη. Σε φιλώ.

Dinos-Art είπε...

Ολγάκι μου, γλύκα μου, τι ωραίο το ποιηματάκι σου. Η Ελένη κι εγώ σ'ευχαριστούμε και σε φιλούμε. Όσο για τον Euro-Τσεγκεβάρα, Τσίπρας είναι θα περάσει.

Dinos-Art είπε...

Τάσο μου ευχαριστούμε για τις ευχές σου. Εύχομαι και σε σένα και την οικογένειά σου υγεία και βέβαια δημιουργία γιατί αυτή μας σώζει στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Σε φιλώ.

Dinos-Art είπε...

Στέλιο μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Δεν χρειάζεται να το ψάξεις και πολύ για το τι και πως προέκυψε το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών. Ο κόσμος κατάλαβε πολλά, δαγκώθηκε και στις εκλογές του Ιουνίου θα ρίξει δαγκωτό για να αποφύγει η Ελλάδα την έξοδο από το Ευρώ. Καλό βράδυ.

Dinos-Art είπε...

Margo μου ευχαριστούμε για τις ευχές σου. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Μιλώ για την ανάρτηση. Σε φιλούμε.

Dinos-Art είπε...

Σταυρούλα μου σ'ευχαριστούμε. Ναι, είναι ωραίο που γιορτάζουμε μαζί με τη γυναίκα μου.
Όσο για την πολιτική, πάντα προσπαθούσα να είμαι μέσα στα πράγματα, χωρίς να παθιάζομαι, γιατί δεν θέλω να αφήνω, όσο μπορώ, την τύχη αυτής της φλούδας γης στα χέρια άλλων εξυπνάκηδων που βολεύοντια.

Rena είπε...

Πως την πάτησα έτσι και δεν σου ευχήθηκα χρόνια πολλά,πέρασαν οι 40 μέρες,όχι ε τότε πιάνονται νομίζω!!!!
Μ' άρεσε αυτό που έκανες με την αφίσα,έτσι θα μείνει σαν ενθύμιο και για τους νεότερους της οικογενείας!!!!