Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Γελένα Ισινμπάγεβα/Yelena Isinbayeva, μια υπεραθλήτρια/a super athlete

-Μικτή τεχνική/Mixed technic (τέμπερα/tempera+φωτογραφία/photo), 28X38 εκ./cm., 2012-

20 σχόλια:

VAD είπε...

Σαν να βλέπω την Ελενάρα να πετάει:)
Της ειχα αφιερωσει καποτε αναρτηση,της αξίζει...
http://apouro.blogspot.gr/2009/09/blog-post_26.html

Dinos-Art είπε...

Πραγματικά της αξίζει. Είδα την παλιά ανάρτησή σου και συμφωνώ σε όλα. Καλό Σαββατοκύριακο.

ΦΛΩΡΑ είπε...

Εξαιρετικό. Νομίζεις πως είναι μιας τεχνικής ενιαίο και η λεπτομέριά του θυμίζει συλλεκτικό γραμματόσημο. Φαντάζομαι στην πραγματική του διάσταση θα είναι ακόμη πιο μεγαλειώδες. Αν το ήξερε η Γελένα Ισινμπάγεβα θα το αγόραζε αμέσως. Νομίζω ότι δεν θα είχε κάτι καλύτερο για τον εαυτό της

Dinos-Art είπε...

Flora μου, χαίρομαι που σου άρεσε αλλά να ξεκαθαρίσω κάτι προσωπικό, που το έχω αναφέρει πολλές φορές σε αυτό το blog: Η ζωγραφική έχει δώσει εδώ και χρόνια μια ισορροπία στη ζωή μου. Δεν ξεκινώ ποτέ με τη σκέψη να κάνω κάτι για να είναι εμπορεύσιμο. Κατ'αρχήν πρέπει να ευχαριστεί εμένα, να βγάζει τα εσώψυχά μου και, αν αρέσει σε φίλους και γνωστούς, είναι ευχής έργο και μου δίνει μεγάλη χαρά. Αν ανατρέξεις στο blog μου τον περασμένο Δεκέμβρη έκανα μια ατομική έκθεση 124 έργων στη γκαλερί Ειρμός Θεσσαλονίκης, τα έργα δεν πωλούνταν αλλά στο τέλος της έκθεσης έγινε κλήρωση και τα απέκτησαν οι επισκέπτες. Για συμμετοχή στην κλήρωση έδιναν ένα ευτελές ποσό και το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε δώθηκε στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των σκοπών του. Καλό Σαββατοκύριακο.

Unknown είπε...

καλημέρα Ντίνο...
wow!!!Είναι καταπληκτική!!!!Λες και θα βγεί έξω από το έργο σου
να περνάς καλά και να δημιουργείς πάντα τόσο ευχάριστα-)))

ΦΛΩΡΑ είπε...

Nτίνο μου, επειδή κι εγώ ζωγραφίζω λίγο είμαι της άποψης ότι το έργο ανήκει στον καλλιτέχνη όσο το φτιάχνει. Μετά ανήκει στους υπόλοιπους. Εγώ ξέρεις δεν έχω ταλέντο να πουλάω, όμως έχω μεγάλο ταλέντο να χαρίζω. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνω ότι έτσι σκέπτεσαι και συ. Ίσως η φράση "θα το αγόραζε" έπρεπε να είναι "θα το αποκτούσε".Εύχομαι για εκείνη να σε βρει και να στο ζητήσει. Και τότε δεν σου χαλάω χατήρι χάρισέ της το.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Χρυσούλα μου. Σύντομα θα δεις και άλλες παρόμοιες αναρτήσεις. Να περνάς καλά.

Dinos-Art είπε...

Μπράβο Flora, τα έβαλες σε τάξη τα πράγματα. Καλή σου εβδομάδα.

55fm είπε...

Nτίνο μου,όλη η δύναμή της αποτυπώνεται υπέροχα στο έργο σου!Είσαι σπουδαίος!Εύχομαι να έχεις μια όμορφη βδομάδα και σου στέλνω από Άνδρο δυο γλυκά φιλιά!

Dinos-Art είπε...

Αθλητάρα και κορίτσαρος Όλγα μου. Ξέρεις ότι η γιαγιά της ήταν Ελληνίδα; Πριν τους Ολυμπιακούς 2004 κάποιοι πρότειναν στους αρμόδιους να την Ελληνοποιήσουν (δεν είχε ακόμη εκτοξευτεί το ταλέντο της), αλλά εκείνοι αρνήθηκαν και προτίμησαν κάτι αμερικανο-ελληνάκια για να παίξουν μπεϊζ-μπωλ σαν ελληνική ομάδα. Να τα χαίρονται.
Τι γίνεται ρε παιδί μου με τις φωτιές στα νησιά; Και στην Άνδρο έφτασε το κακό; Μα θα μου πεις τόσες κουκλάρες όλο φωτιά που είναι εκεί (Όλγα, Λίνα, Χριστίνα)μπορούσε να μην πάρει μπουρλότο η Άνδρος; Πολλά,πολλά φιλιά και αγκαλίτσες.

Lampros Lampinos είπε...

Υπέροχη... και την έκανες να πετάει πραγματικά φίλε Ντίνο! ...

Unknown είπε...

ψιτ.....κερνάμε και εμείς καφεδάκι-))))

Dinos-Art είπε...

Όμορφο πουλί lampro μου, που μετά βίας το πιάνει το μάτι καθώς υπερίπταται.

ΦΛΩΡΑ είπε...

Ντίνο μου ξέχασες όταν απαντούσες στην Όλγα να με αναφέρεις και μέσα ανάμεσα στις κουκλάρες που έβαλαν φωτιά στην Άνδρο. Κι εγώ στην Άνδρο βρίσκομαι και μάλιστα είναι και πατρίδα μου από την πλευρά του πατέρα μου. Λοιπόν την επόμενη φορά κι εγώ μαζί με τις άλλες. Άντε μην συγχυστώ.

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγούμαι χιούμορ κάνω.

Dinos-Art είπε...

Η Αγία Τετράς λοιπόν Flora μου.
Ένας λόγος παραπάνω γιατί πήρε μπουρλότο και η Άνδρος.
Και βέβαια κατάλαβα το χιούμορ, αλλά έτσι και αλλιώς δεν παρεξηγώ ποτέ κανέναν σε αυτόν τον χώρο. Είναι σαν το Hyde Park του Λονδίνου. Μπορεί οποιοσδήποτε να λέει ό,τι θέλει αρκεί να μη βρίζει τη βασίλισσα. Στην προκειμένη περίπτωση τον/ή τους blogers-φίλους. Καλό βράδυ.

xristin είπε...

Νάμαι και εγώ,η τέταρτη της Αγίας Τετράδας.
Ντίνο μοιάζει να είσαι ο μοναδικός της παρέας που "εργάζεται" ευσυνείδητα.
Η Αγία Τετράς το έχει ρίξει.... στην ξάπλα στις παραλίες.
Και μετά σου λένε δεν πάει καλά τούτος ο τόπος.

55fm είπε...

Nτίνο μου,όλο το νησί στα πόδια της Αγίας Τετράδας!Είδες συμπτώσεις;
Κορίτσια πρέπει να συναντηθούμε!Άλλη φορά να μη είσαι ξεχασιάρης με τα κοριτσόπουλα της Άνδρου!
Φιλιά πολλά!

Dinos-Art είπε...

Χριστίνα μου, Όλγα μου, καλά κάνετε και το ρίχνετε στις ξάπλες. Εγώ έτυχε αυτό το καλοκαίρι να βρίσκομαι περισσότερο εντός των τειχών, αλλά το απολαμβάνω και στην πόλη αλλά και στη σκέψη μαζί σας. Ίσως αρχές Σεπτέμβρη να δραπετεύσουμε εκτός. Είναι η καλύτερη εποχή. Το ό,τι δεν ανταμώσατε δεν φταίω εγώ. Έκανα ό,τι μπορούσα. Εσείς πάντως χάσατε από το μη αντάμωμα, πιστεύω. Φιλιά αμφοτέροις.

Poet είπε...

Eκτός από τις ζωγραφιές (και την Ισιμπάγεβα), μου άρεσε και η κουβέντα. Να πιστέψω ότι έχουμε ξεπεράσει την περί του μνημονίου μιζέρια και ότι θα επικρατήσει αυτό το κέφι και στο μέλλον; Το εύχομαι. Με την έγκριση του Σύριζα βεβαίως.

Dinos-Art είπε...

Τόλη μου, γιατί το πας "σύριζα" να καταποντισθώ από την μαγευτική αιώρηση που κάνω με την ωραία Αγία Τετράδα; Συνεχίζω λοιπόν να ονειρεύομαι, παρ'όλο που πριν λίγο είδα στην Τράπεζα ότι η επικουρική μου σύνταξη μειώθηκε στο μισό.
Άσε με να ξεχνώ. Σε φιλώ.