Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Κι άλλες γατούλες, μόνες ή/και με παρέα...12 σχόλια:

55fm είπε...

Είσαι αστείρευτος καλέ μου Ντίνο!
Οι γατούλες σου μόνες ή με παρέα τρυπώνουν με χάρη στην ψυχή μου!Γειά και χαρά σου φίλε με τα ωραία σου!

ΦΛΩΡΑ είπε...

Κάθε γάτα και μια ιστορία...
Μερικές έχουν πολύ περισσότερες ιστορίες...
Όλες όμως είναι, με το δικό της τρόπο η κάθε μία, μοναδικές, φανταστικές.

Dinos-Art είπε...

Προς το παρόν οι γατούλες τέρμα στις αναρτήσεις, όχι όμως σε νέες δημιουργίες. Κάποια στιγμή θα βγούν κι αυτές στη γύρα. Φιλιά πολλά Όλγα μου από την ανοιξιάστικη Θεσσαλονίκη.

Dinos-Art είπε...

Flora μου, έχεις δίκιο για τις ιστορίες. Γατούλες μόνες ή/και που κάνουν παρέα σε φίλους και αγνώστους. Αν διηγούμουν την κάθε ιστορία δεν θα έφτανε μια μέρα για τις σχετικές αναρτήσεις. Καλημέρα σου.

Mariela είπε...

Δεν είναι δυνατόν!!!! μα... πόσες είναι;; έχει κι άλλες;;;; υπέροχες και αυτές!
Αναρωτιέμαι πόσες ώρες χρειάζεσαι για κάθε μία....

Dinos-Art είπε...

Mariela μου, πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες. Αυτές μπόρεσα προς το παρόν να αλιεύσω από το χάος του computer μου που προσπαθώ τελευταία να το βάλω σε τάξη. Κάποιος είχε πει, όταν βάζεις τάξη στο χάος είναι δημιουργία. Λες να το δούμε και πολιτικά στην Ελλάδα; Πάντως, προσωπικά, ζωγραφίζοντας ό,τι ζωγραφίζω ταξιδεύω μακριά από τα χάη ενδοχώρας και παγκόσμου, και πράγματι μου παίρνει πολλές ώρες αυτό, ευτυχώς. Καλό απόγευμα.

ZielonaMila είπε...

Fantastic job:) Greetings

IZA είπε...

Θα ήταν ωραίο κάποια στιγμή Ντίνο να έφτιαχνες ένα λεύκωμα μόνο με τις γατούλες σου. Εγώ πάντως είμαι πολύ τυχερή. `Εχω μια γατούλα σου να στολίζει το δωμάτιο των κοριτσιών. Χαιρετισμούς στην Ελένη.

xristin είπε...

Ενώ εγώ σκάβω τον κήπο της μανούλας μου στα Τρίκαλα,οι γάτες σου κάνουν πάρτι στο blog σου.
Άδικη κενωνία!
Πόσα άλλα ωραία θα χάσω σκυμμένη πάνω από το φτυάρι,Θεέ μου;

Dinos-Art είπε...

Thanks a lot dear ZielonaMila.
Have a nice Sunday.

Dinos-Art είπε...

Μαρία μου, τι να πρωτοκάνεις. Έχω ζωγραφικά τόσες πολλές σειρές και, επειδή λόγω κρίσεις οι εκθέσεις τέλος, αρκούμαι να τις ανεβάζω στο blog μου για να τις γνωρίζουν και να τις χαίρονται φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μια γατούλα μου στολίζει το δωμάτιο των γλυκών κοριτσιών σου. Φιλιά σε όλους σας από όλους μας.

Dinos-Art είπε...

Χριστίνα μου, η γιαγιά μου έλεγε "χόρευε κυρά Σουσού μα έχε κι έγνοια του σπιτιού". Είσαι τόσο δυναμική που όλα μπορείς να τα προλάβεις. Καλή εβδομάδα.