Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τοπία υπαίθρου και αστικού χώρου / Rural and urban landscapes (Πέμπτο μέρος / Fifth part)











































8 σχόλια:

vasiliki είπε...

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη να χαίρεσαι την οικογένεια και του χρόνου με υγεία.
Πολύ όμορφα όλα!! γεμάτα νοσταλγία και ρομαντισμό. Η Ελλάδα της καρδιάς μας!!!!!!! Πολλά συγχαρητήρια για το μεγάλο έργο που προσφέρεις.
Φιλί καρδιακό

MYSTELIOS είπε...

Συνεχίζω να παρακολουθώ φίλε Ντίνο με αμείωτο ενδιαφέρον τις τελευταίες σου αναρτήσεις και νοιώθω σαν να επισκέπτομαι μια μεγάλη αναδρομική έκθεση με τα υπέροχα έργα σου !!!
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια !!!

nameliart είπε...

Άνοιξε η καρδιά μου σήμερα στη σελίδα σου Ντίνο! Απόλαυσε το μάτι και ξεκουράστηκε ο νους! Στην αρχή, περνώντας από τη μιά ζωγραφιά στην άλλη προσπαθούσα να διαλέξω τη πιο όμορφη. Μετά - και σύντομα - το πήρα απόφαση ότι θα μπορούσα να περάσω ώρες και να μην έχω καταλήξει... Η κάθε μια έχει τη δική της προσωπικότητα, τη δική της ψυχή, τη δική της ακτινοβολία!

Να είσαι καλά και να μας χαρίζεις πάντα τέτοιες μοναδικές ανάπαυλες!

Dinos-Art είπε...

Χρόνια Πολλά Βασιλική μου.
Από μένα για μένα και από μένα για σας. Σε φιλώ.

Dinos-Art είπε...

Στέλιο μου, καιροί ου μενετοί για εκθέσεις, το internet είναι μια κάποια διέξοδος. Καλό βράδυ.

Dinos-Art είπε...

Μελίνα μου, το "άνοιξε η καρδιά μου" μου θύμισε έναν καθηγητή της εδώ Σχολής Καλών Τεχνών που, όταν μπήκε στην γκαλερί όπου λειτουργούσε μια ατομική μου έκθεση, προερχόμενος από μια άλλη έκθεση μοντέρνας (;;;) τεχνοτροπίας, είπε, μόλις είδε τα έργα μου, τα ίδια λόγια. Δυστυχώς λόγω της κρίσης και το δικαιολογημένο μάζεμα του κόσμου, δεν μπορώ να εκθέσω τα έργα αυτά σε μια αναδρομική έκθεση. Προσωπικά δημιουργώ συνέχεια και θα δούμε για την ψυχή μου. Έχω ντεπώ πάνω από χίλια έργα και στο καλό internet σκοπεύω να αναρτήσω γύρω στα πεντακόσια. Ήδη θα πρέπει να έχω αναρτήσει περίπου τριακόσια. Έπεται συνέχεια λοιπόν.
Σε φιλώ.

xristin είπε...

Ντίνο που ακριβώς είχες το μυαλό σου όταν ζωγράφιζες τους…….λοφίσκους Χαλκιδικής και ειδικά εκείνον με τον κωδ.293 όπου οι καμπύλες και οι καμάρες της…..Χαλκιδικής μου άρεσαν ιδιαιτέρως, αλλά και η κολόνα του σπιτιού μου δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα του από πάνω τους.
Για να τον αποσπάσω από τα έργα σου του είπα ότι ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστήριου έφτασε στα 1200 (και ας ήταν στα 1066 μόνο) και η μετοχή της ΕΤΕ σκαρφάλωσε στο 17.85% …….και έτρεξε η κολόνα με εκατό στο……Capital.gr και ησύχασα και εγώ και οι λοφίσκοι Χαλκιδικής!
Ελπίζω Ντίνο να πέρασες όμορφα και οικογενειακά,δηλαδή έτσι ακριβώς όπως σου ευχήθηκε από καρδιάς η xristin.

Dinos-Art είπε...

Λοφίσκοι φύσης και γυναικείο κορμί, όποια όψη και νά'χουν, είναι συνυφασμένα, δίνουν ηρεμία και αγαλίαση, τουλάχιστον σε μένα.
Σε αντίθεση με Χρηματιστήρια, Γενικούς Δείκτες και τα τοιαύτα.
Περάσαμε καλά, δι'ευχών σου, εντός των τειχών. Αν ανατρέξεις στο blog μου θα δεις ένα φωτογραφικό οδοιπορικό που κάναμε την Μεγάλη Παρασκευή. Πολλά φιλιά Χριστινάκι μου.