Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ημέρες Λέοντος (23/07-23/08)


Από τη νέα σε εξέλιξη σειρά "Ζώδια"
(Τέμπερα, 19Χ24 εκ.).

8 σχόλια:

nameliart είπε...

Ντίνο, πραγματικά ενθουσιάστηκα με όλες τις τελευταίες αναρτήσεις σου (από μέσα Ιουλίου και μετά) που δεν τις είχα δει. Φύση, νοσταλγία, μαγεία, μέσα από χρώματα τέλεια ενορχηστρωμένα σε μια μελωδία της εικόνας. Τι να πω… άργησα μεν, αλλά πολύ τη χάρηκα την επίσκεψή μου στη σελίδα σου.
Να είσαι καλά και να δημιουργείς!

xristin είπε...

Καλός ο Λέων Ντίνο,αλλά εγώ θα περιμένω τον.....Ζυγό!χα,χα,χα
Φιλάκια

MYSTELIOS είπε...

Το καλύτερο ίσος ζώδιο, το δυναμικό παιδί του ήλιου και ο υπερήφανος βασιλιάς των ζώων!!!
Πάντα γενναιόδωρος, εργατικός, δημιουργικός και οργανωτικός αλλά και ευαίσθητος, πρόθυμος να βοηθήσει και να υπερασπιστεί τους αδύνατους. Του αρέσει να εντυπωσιάζει, να διασκεδάζει και να ψυχαγωγεί το περιβάλλον του. Θα ξοδέψει πολλή ενέργεια μέχρι να αποσπάσει τον θαυμασμό και την παραδοχή. Είναι έτοιμος για κάθε γενναία δράση, μια ψυχή γεμάτη θάρρος και τόλμη, μπροστά στις προκλήσεις της ζωής.

Dinos-Art είπε...

Μελίνα μου, χάρηκα πολύ που σου άρεσαν οιζωγραφιές μου. Είναι σαν ένα ζωγραφικό ημερολόγιο που το ξεδιπλώνω για να θυμηθώ εγώ και οι φίλοι παλιές ευχάριστες καλοκαιρινές στιγμές, μιας και φέτος λόγοι ανεξάρτητοι από τη θέλησή μας μάς κρατούν εντός των τειχών, με ελάχιστες μικρές αποδράσεις στη Χάλκιδική. Σε φιλώ.

Dinos-Art είπε...

Χριστίνα μου, καλοί μου ζυγοί θα κάνετε υπομονή. Θα πρόσεξες ότι η σειρά αυτή είναι σε εξέλιξη. Τελικά, διαπιστώνω ότι οι Λέοντες, όπως εγώ, τα βρίσκουν με τους ζυγούς, όπως η γυναίκα μου, η μικρή μου κόρη και εσύ...
Πολλά φιλιά. Να περνάς καλά.

Dinos-Art είπε...

Στέλιο μου, προσωπικά ποτέ δεν έδινα ιδαίτερη σημασία στα ζώδια. Τη σειρά αυτή, που βρίσκεται σε εξέλιξη, την άρχισα μόνο και μόνο από εικαστικό ενδιαφέρον. Με την λεπτομερή ανάλυση όμως που κάνεις διαπιστώνω ότι πολλά από αυτά που αναφέρεις με αγγίζουν σαν Λέοντα.
Να περνάς καλά.

Poet είπε...

Ωραία ιδέα, Ντίνο μου. Ο Λέων σου πάει, είναι φωτεινός και γενναιόδωρος. Εμένα ο Λέων είναι ο Ωροσκόπος μου. Για να μετριάσει με το φως του το σκοτάδι του Σκορπιού.

Κι εγώ δεν έδινα καμία σημασία στην αστρολογία, έως ότου διάβασα κάτι που έμοιαζε με το βιογραφικό σημείωμά μου σε μια περιγραφή του Σκορπιού. Αν όλα τα εξηγούσε η λογική, τι θέση θα είχε η τέχνη στον κόσμο;



Dinos-Art είπε...

Μυστήρια πράγματα Τόλη μου. Θέλεις τα πιστεύεις ή δεν τα πιστεύεις.