Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοσίευμα της Ελένης Μπίστικα στην "Καθημερινή" 08.09.2012 για την έκθεση στην Αγία Πετρούπολη

20 σχόλια:

ΦΛΩΡΑ είπε...

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Ελλάδα μας, η Μακεδονία μας και η Θεσσαλονίκη μας με τέτοιες εκδηλώσεις γίνονται τρόπος προσέλκυσης εκλεκτού τουρισμού.
Ιδιαίτερα χαίρομαι που ο δικός μας φίλος Ντίνος ξεχώρισε με το έργο του που καθώς φαίνεται αντιπροσώπευσε την ίδια την πόλη με το Λευκό Πύργο.

evi είπε...

:) τζα..

τα αποκόμματα.. μου έφεραν στο νου... αρώματα δεκαετίας 90 τότε που αγόραζα εφημερίδα η ίδια με τον πρώτο μου μισθό..

συγχαρητήριααααααααααααα..

τα φιλια μου και την αγαπη μου!!!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

μπράβο και πάλι φίλε!!! Εύχομαι τα καλύτερα... !!!

akrat είπε...

χίλια μπράβο χίλια εύγε

Dinos-Art είπε...

Κι εγώ Flora μου χάρηκα πολύ αυτήν την πρωτοβουλία της Δημοτικής Πινακοθήκης και το προσωπικό λιθαράκι που έβαλα με αυτόν τον πίνακα που φιλοτέχνησα πριν 14 χρόνια. Καλή Κυριακή.

Dinos-Art είπε...

Βγες σε είδα Evi.
Εφημερίδες, κάποτε αγόραζα κάθε μέρα, τώρα μόνον την Κυριακάτικη "Καθημερινή", τη μόνη σοβαρή εφημερίδα που κυκλοφορεί σήμερα, μακριά από λαϊκισμούς και ανεύθυνες φανφάρες, που μπορείς να διαβάζεις όλες τις σοβαρές απόψεις όλην την εβδομάδα. Φιλιά-αγάπη κι από μένα για καλή Κυριακή.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Παρασκευή, αλλά και μπράβο στη Δημοτική Πινακοθήκη που διοργάνωσε αυτήν την αξιόλογη έκθεση. Να περάσεις καλή Κυριακή.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Arkat αλλά, όπως είπα και στην Παρασκευή, το μεγάλο μπράβο ανήκει στους ανθρώπους της Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης.
Όποιος έχει ασχοληθεί με διοργάνωση εκθέσεων ξέρει πολύ καλά τι κόπος και προσπάθεια χρειάζεται για να έχουν επιτυχία.
Καλό απόγευμα Κυριακής.

Marty είπε...

I wish you a very nice week Dino

Poet είπε...

Αυτή η έκθεση στην Αγία Πετρούπολη (εγώ γνώρισα την πόλη ως Λένινγκραντ) είναι σημαντική από πολλές απόψεις, όπως και η δική σου συμμετοχή, Ντίνο μου. Χαίρομαι και για το δημοσίευμα της Ελένης Μπίστικα.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους, έχουμε ανάγκη από καλά νέα.

Dinos-Art είπε...

Ναι Τόλη μου, αυτό είναι ένα καλό νέο. Δυστυχώς τα καλά νέα δεν προβάλλονται όσο πρέπει από τα ΜΜΕ γιατί εμπορεύονται τη μιζέρια του κόσμου. Ευχαριστίες στη δημοσιογράφο Ελένη Μπίστικα που πάντοτε συμπαραστέκεται δυναμικά στον πολιτισμό από την στήλη της. Πολιτισμός, η μόνη δύναμη που μας απέμεινε. Ας τον πάρουμε στα χέρια μας λογοτέχνες και καλλιτέχνες. Καλή εβδομάδα.

MYSTELIOS είπε...

Εξαιρετική η πρωτοβουλία της δημοτικής πινακοθήκης , είμαι σίγουρος ότι όλα έργα μαζί και με τον δικό σου υπέροχο Λευκό Πύργο , θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές του πολιτισμού της πατρίδας μας στην Αγία Πετρούπολη !!!
Συγχαρητήρια και καλή εβδομάδα !!!

Dinos-Art είπε...

Μακάρι να γίνονται τέτοια Στέλιο μου για να προβάλλουμε την άλλη Ελλάδα στον κόσμο. Καλή εβδομάδα και σε σένα.

nameliart είπε...

Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια Ντίνο! Να ξέρεις ότι η χαρά και η συγκίνηση που δημιουργούν αυτά τα πολιτιστικά δρώμενα, πολύ περισσότερο όταν περνάνε τα σύνορα, αγγίζουν κι εμάς τους ομότεχνους διαδικτυακούς σου φίλους! Εύχομαι να υπάρχουν πάντα τέτοιες αφορμές, για μοίρασμα θετικών συναισθημάτων, μέσα από τη τέχνη.
Φιλιά και καλή εβδομάδα!

Dinos-Art είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Μελίνα μου. Ο πολιτισμός είναι η μόνη δύναμη που μας έχει απομείνει, αλλά ποιος το καταλαβαίνει αυτό. Η εκδήλωση στην Αγία Πετρούπολη, με την οποία είναι αδελφοποιημένη η Θεσσαλονίκη, ήταν μια από τις ελάχιστες παρουσίες του πολιτισμού μας έξω από τα σύνορα. Σε αντίθεση, διάβαζα, προγραμματίζονταν να δοθούν 175 εκατομμύρια σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (;;;) για επενδύσεις στην Αλβανία, τη Μολδαβία, το Ιράκ και αλλού. Θεέ βόηθα. Καλή εβδομάδα. Φιλιά.
ΥΓ: Σύντομα θα αναρτήσω και φωτογραφίες από την ημέρα των εγκαινίων της έξθεσης.

Dinos-Art είπε...

Hi dear Marty.
The post which you have visited refers to a group exhibition of Thessalonikian artists at Saint Petersburg, Russia, taken place between August 3-September 3, 2012.
Wish you also to have a nice week.

Apokalipsis999 είπε...

Η εξαγωγή πολιτισμού είναι κάτι στο οποίο ποτέ δεν δόθηκε μεγάλη βαρύτητα. Εμείς ξέρουμε μόνο να «εισάγουμε», και δη σκουπίδια...
Σου εύχομαι να γεμίσεις με πολλά τέτοια αποκόμματα! Ας ελπίσουμε να αυξηθούν όσοι κοπιάζουν για τέτοιες προσπάθειες που προβάλλουν την Ελλάδα.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Apokalipsis999 που πέρασες από το blog μου. Μας έφαγε εδώ και πολλά χρόνια η ξενομανία μας για εισαγώμενα σκουπίδια, είτε αυτά ονομάζονται "έργα τέχνης", είτε είναι άναρθρες φωνές life style μουσικών συγκροτημάτων. Υπάρχουν όμως και προσπάθειες κάποιων που κοπιάζουν και προσπαθούν να βγάλουν έξω από τα σύνορά μας τη μόνη δύναμη που μας έχει απομείνει τον σύγχρονο πολιτισμό μας, χωρίς να επαναπαύονται στους "αρχαίους ημών προγόνους". Καλή σου εβδομάδα.

Unknown είπε...

καλημέρα συμπαθητικέ μου Ντίνο-)))
πολύ χαίρομαι για την συμμετοχή σου,και για αυτού του είδος εκδηλώσεις.Είσαι ο αντιπρόσωπος της Θεσ/νίκης...ΤΕΛΟΣ-))))
Τα χαιρετίσματά μου από την Χαλκιδική-))))

Dinos-Art είπε...

Κι εγώ τη χάρηκα πολύ Χρυσούλα μου.
Όμως, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν είμαι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν και πολλοί άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Ο καθένας με τον τρόπο του προβάλλει τη γένεθλια πόλη. Καλή εβδομάδα.
ΥΓ: Χαλκιδική πού;