Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Τοπία υπαίθρου και αστικού χώρου / Rural and urban landscapes (Πρώτο μέρος / First part)










































7 σχόλια:

IZA είπε...

Ωραία η ιδέα σου Ντίνο, να βάζεις σε μια ανάρτηση τόσους πίνακες μαζί. `Ετσι είναι σα να βλέπουμε μια ατομική σου έκθεση από μακριά. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το να τα βλέπεις από κοντά, έστω κι έτσι ευχαριστιόμαστε τα χρώματα και τα άρωματα της πατρίδας μας. Φιλιά πολλά.

MYSTELIOS είπε...

Ευχαριστούμε πολύ φίλε Ντίνο που με τις μεγάλες σου αναρτήσεις μας δίνεις την ευκαιρία κάθε φορά να χαιρόμαστε τα όμορφα έργα σου κατά ενότητες ανάλογα με το θέμα. Πραγματικά ένα εικαστικό πανόραμα υπέροχων έργων τέχνης που μόνο σε ένα εκθεσιακό χώρο μπορείς να απολαύσεις τόσο ωραία !!!
Μπράβο και αναμένουμε την συνέχεια !!!

Dinos-Art είπε...

Μαρία μου, οι ατομικές εκθέσεις λόγω μηδενικού ενδιαφέροντος του κοινού λόγω κρίσης, έχουν δυστυχώς τελειώσει. Μαζί και οι Γκαλερί που κλείνουν η μια μετά την άλλη. Πρόσφορος λοιπόν χώρος το διαδίκτυο για να χαιρόμαστε όλοι μας τα έργα των δημιουργών. Πολλά φιλιά σε όλους σας.

Dinos-Art είπε...

Στέλιο μου, όπως πιο πάνω λέω και στη Μαρία, η κρίση το πρώτο πράγμα που κτύπησε ήταν η Τέχνη. Τέρμα εκθέσεις ατομικές, Γκαλερί ανύπαρκτες, κανά δυο που ακόμη είναι ανοιχτές στη Θεσσαλονίκη οι ιδιοκτήτες τους της κρατούν με νύχια και με δόντια. Είναι πραγματικά ήρωες. Αποφάσισα λοιπόν να κάμνω σταδιακά αυτές τις αναρτήσεις, ώστε τόσα πολλά έργα που δεν μπορούν να εκτεθούν να βλέπουν το φως μέσω διαδικτύου. Η σημερινή ανάρτηση αντιπροσωπεύει μόνο το 10% των συνολικών έργων που πρόκειται να αναρτήσω. Καλό σου απόγευμα.

ΦΛΩΡΑ είπε...

Πρέπει να σου πω ότι τα τοπία είναι το δυνατό σου σημείο...
Εκεί δε που τα δίνεις όλα είναι ο Λευκός Πύργος...
Τέλεια...
Επιπλέον πολλές δουλειές.... δεν σταματάς καθόλου.... έχεις λιώσει στα χέρια σου πινέλα και πινέλα...
Άλλη μια φορά συγχαρητήρια

ΦΛΩΡΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Dinos-Art είπε...

Flora μου, εγώ τα αγαπώ όλα όσα κάνω, καθένα με τη χάρη του. Σ'αυτό συμφωνούν φίλοι και γνωστοί. Ο καλλιτέχνης πρέπει συνέχεια να προβληματίζεται και να ψάχνει νέους τρόπους έκφρασης. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου αρέσουν τα τοπία μου, θα δεις ακόμη περισσότερα στις επόμενες αναρτήσεις. Στις συγκεκριμένες αναρτήσεις δεν κάνω καμιά επιλογή, αναρτώ όλα όσα έχω ντεπώ. Σε μια ατομική έκθεση, όποτε, όταν και αν γίνει θα έχω τόσο εγώ όσο και η Γκαλερί την ευχέρεια να επιλέξουμε τα καλύτερα. Καλό σου βράδυ.