Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΜΕΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ / MIXED TECHNIQUE - Τέμπερα, φωτογραφία, ή/και αποξηραμένα φύλλα / Tempera, photo, and/or dried leaves (3ο μέρος / 3rd part)




























11 σχόλια:

IZA είπε...

Ντίνο μου κάνει εντύπωση πως ακόμα και τις συνηθισμένες διαφημίσεις καταφέρνεις και τις μετατρέπεις σε έργα τέχνης. Πολύ όμορφα κι αυτά με τα φύλλα. Αν περάσεις από το blog μου σου έχω μια έκπληξη. Φιλιά.

Poet είπε...

Ο καταιγισμός συνεχίζεται. Όπως και τα χειροκροτήματα (και για τα κοριτσάκια που επέλεξες). Τα χειροκροτήματα βέβαια δεν σε προλαβαίνουν, χαλκέντερε. Τα υπόλοιπα νοερά.

Σήμερα πέρασε από το σπίτι η Ρούλα, τότε Βερβελίδου, μια τάξη μικρότερη από μας, που ζει από το 1960 στο Λονδίνο. Τη θυμάσαι; Θυμηθήκαμε πολλά.

Dinos-Art είπε...

Μαρία μου, το έχω χιλιοπεί, τα πάντα μπορούν να γίνουν τέχνη. Εσύ τουλάχιστον το ξέρεις πολύ καλά και το πραγματοποιείς. Φυσικά πέρασα από το blog σου, χάρηκα τις γατοδημιουργίες σου. Σ'ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση. Φιλιά βραδυνά.

Dinos-Art είπε...

Τόλη μου, το χειροκρότημα κρατάει μέχρι τέλους τον ηθοποιό στη σκηνή. Φυσικά και θυμάμαι τη Ρούλα Βερβελίδου. Δεν ήταν παντρεμένη με το παλιό μπασκετμπωλίστα της ΧΑΝΘ Τσιγαρίδα και κάποτε προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου αποφοίτων Ανατόλια; Καλό βράδυ.

Lampros Lampinos είπε...

εντυπωσιακός όπως παντα... καλημέρα!

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Lampro. Καλό μεσημέρι.

xristin είπε...

Ντίνο όταν έκανες το έργο Νr 18 πρέπει να είχες τα κέφια σου!
Τυχερές οι γάτες που το πλαισιώνουν!
Α προπό,αυτή είναι η χαμένη ξαδέλφη της Jayne Mansfield;
Φιλάκια!

Dinos-Art είπε...

Χριστίνα μου, όταν ζωγραφίζω έχω κέφια ή, καλύτερα, ζωγραφίζω για να έχω κέφια. Δεν είναι γάτες, γάτοι είναι, δεν το κατάλαβες; Πως σου διέφυγε!!!
Ναι, το εμπρός της θα έλεγα ότι την θυμίζει, αλλά εκεινής ήταν πολύ πιο πληθωρικά, ενώ αυτηνής αισθησιακά όσο πρέπει. Φιλιά πολλά για καλό μήνα.

Gina-Teta είπε...

Υπέροχη ή μάλλον, μοναδική η δουλειά σου! Ειδικά με τα αποξηραμένα φύλλα!

Dinos-Art είπε...

Χαίρομαι ιδιαίτερα, Gina μου, που σου άρεσαν. Καλό βράδυ.

Poet είπε...

Όχι, Ντίνο μου, άλλη Ρούλα ήταν εκείνη, νομίζω Δημητριάδου, ξανθιά με αλογοουρά τότε. Δες στο Annual to 1957 την 5η τάξη για να βεβαιωθείς.