Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Μεγάλη, ολόλαμπρη η σημερινή καλοκαιρινή πανσέληνος


(Τέμπερα, 18Χ38 εκ., 2011)


(Τέμπερα, 18Χ38 εκ., 2009)


(Τέμπερα, 18Χ38 εκ., 2009)


(Τέμπερα, 48Χ38 εκ., 2010)

10 σχόλια:

MYSTELIOS είπε...

Πάντα υπέροχα και γοητευτικά τα καλοκαιρινά φεγγάρια όπως και οι πίνακες σου φίλε Ντίνο !!!
Ας χαρούμε λοιπόν την πρώτη πανσέληνο του φετεινού καλοκαιριού και ας την υποδεχθούμε όπως της αξίζει !!!

Marty είπε...

very beautiful night landscapes !
have a wonderful summer Dino

Dinos-Art είπε...

Απόψε Στέλιο μου έχει λίγη συννεφιά εδώ. Νομίζω όμως ότι θα ξανοίξει και θα μπορέσουμε να δούμε από το μπαλκόνι μας την πρώτη καλοκαιρινή πανσέληνο.
Καλό βράδυ.

Dinos-Art είπε...

Very glad to hear you dear Marty. Tonight we will see the first summer full moon, that's why I posted these paintings. Wish also to you a wonderful summer.

Giga είπε...

Piękne widoki z księżycem w pełni. Pozdrawiam.
Όμορφη θέα της πανσελήνου. Δικός σου.

ΦΛΩΡΑ είπε...

Την απόλαυσα 2 φορές σήμερα.
Πρώτα απ' τη Νέα Μάκρη ζωντανή
και τώρα απ' τα δικά σου πινέλα.

xristin είπε...

Ντίνο είναι νύχτα και εμείς με την παρέα μας καθισμένοι στην βεράντα απολαμβάνουμε την πανσέληνο καθώς το φεγγάρι καθρεφτίζεται στα ήρεμα νερά του Αιγαίου.Είναι αδύνατον να πάμε για ύπνο.Τέτοια όμορφη νύχτα δεν την χαλαλίζεις για τον Μορφέα.
Την απολαμβάνεις μαζί με τις πανέμορφες εικόνες της ανάρτησης σου και λες....τελικά η ζωή είναι ωραία,αρκεί να ξέρεις να αφουγκραστείς την λαλιά της.
Καλή σου νύχτα.

55fm είπε...

Στην Άνδρο ήταν ονειρεμένη και στα χεράκια σου γίνεται μαγική φίλε μου!
Φιλιά γλυκά!

Dinos-Art είπε...

Thank you very much dear Giga!!!

Dinos-Art είπε...

Flora, Χριστίνα, Όλγα αγαπημένες.
Κι εμείς την απολαύσαμε εδώ από το μπαλκόνι μας. Μόνη παραφωνία "η συμπαράσταση", καθημερινή, λίγων νεαρών στην απέναντι ΕΡΤ3 που από νωρίς κλείνουν αυθαίρετα την Λεωφόρο Στρατού, μια από τις κεντρικές λεωφόρους της πόλης με αποτέλεσμα να γίνεται κυκλοφοριακό κομφούζιον και μποτιλιάρισμα. "Συμπαράσταση"λοιπόνμέχρι τα ξημερώματα, εδώ και δεκαπέντε μέρες με heavy medal και Rap από ατάλαντους, άναρθρες κραυγές, στο φουλ τα ντεσιμπέλ, να τρίζουν τα κλειστά τριπλά τζάμια μας και οι τοίχοι, εν μέσω δύο καντινών, διάσπαρτων ψησταριών, μπύρες πολλές (επί πληρωμή όλα βεβαίως-βεβαίως). Από τρεις ιστούς απέναντι από την ΕΡΤ3 κατέβηκαν η Ελληνική, η Ευρωπαϊκή και του Δήμου σημαίες και αναρτήθηκαν κομματικές ανάμεσα στην πληθώρα ασυνάρτητων πανώ όλων των πικραμένων. Δεν μπορούν να καταλάβουν οι υπάλληλοι της ΕΡΤ3 (αρκετοί φίλοι μου που με φιλοιξένησαν κατά καιρούς σε εκπομπές τους) ότι με τέτοια "συμπαράσταση" χάνεται περισσότερο το παιχνίδι και δεν βοηθάει τον δίκαιο-άδικο αγώνα τους; Όλος ο γύρω κόσμος είναι αγανακτισμένος. Καλό απόγευμα.