Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ (12 τέμπερες, 23Χ17 εκ., 2013)


ΖΕΥΣ


ΗΡΑ


ΠΟΣΕΙΔΩΝ


ΔΗΜΗΤΡΑ


ΕΣΤΙΑ


ΑΦΡΟΔΙΤΗ


ΑΠΟΛΛΩΝ


ΑΡΗΣ


ΑΡΤΕΜΙΣ


ΑΘΗΝΑ


ΗΦΑΙΣΤΟΣ


ΕΡΜΗΣ

6 σχόλια:

Paraskevi Lamprini M. είπε...

τέλεια!!!! μπράβο!!!!
και καλό βραδυ, Ντίνο! περιμένω κι άλλα ωραία!

nameliart είπε...

Το ένα ωραιότερο από το άλλο Ντίνο! Μη μου πεις ότι τα ζωγράφισες κι αυτά μονομιάς όπως τα ζώδια;

Σε φιλώ

Dinos-Art είπε...

Χαίρομαι που σου άρεσαν Παρασκευή μου. Σίγουρα πάντοτε θα υπάρχει συνέχεια όσο μακροημερεύουμε. Καλό βράδυ.

Dinos-Art είπε...

Ακριβώς Μελίνα μου γιατί, όπως σου είπα σε προηγούμενο σχόλιο, πολλά ίδια χρώματα είναι σε όλες τις ζωγραφιές και θα ξεραίνονταν αν τα έκαμνα ένα-ένα. Μου πήρε ένα μήνα αυτή η σειρά με καθημερινή εντατική δουλειά. Πολλά βραδυνά φιλιά.

Poet είπε...

Εύγε, χαλκέντερε Ντίνο !! Μου αρέσουν οι ανθρώπινοι θεοί του Ολύμπου που είναι κι εκείνοι ανίσχυροι να αλλάξουν τη μοίρα των θνητών. Γι' αυτό, αν κάποια Κυριακή πρωί δεν ζωγραφίσεις και έρθεις στο Πανόραμα, θα τους δεις απέναντι στις κορυφές του Ολύμπου να χαμογελάνε μελαγχολικά.

Προτείνω και τις εξής σειρές για το μέλλον : φίλοι/φίλες του διαδικτύου, ιστολόγια, ομάδες ποδοσφαίρου/μπάσκετ, αυτοσχέδια παιχνίδια της γειτονιάς ...

Keep up the good work !!


Dinos-Art είπε...

Αθάνατη Ελλάδα, που και τους Θεούς της είχε δωδεκάδα, όπως λέει το γνωστό άσμα. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τη μοίρα των θνητών Τόλη μου. Έχω αγναντέψει πολλές φορές και από το μπάλκόνι μου τον μαγικό Όλυμπο, αλλά το πιο ωραίο ήταν έναν Μάη παλιά που κάναμε πρώτο μπάνιο στην Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής και απέναντι αγναντεύαμε τον χιονισμένο Όλυμπο. Όπως μου έλεγε φίλος, φανατικός ορειβάτης, δεν υπάρχουν αιώνια χιόνια στον Όλυμπο, όμως σε πολλές γούβες του τα χιόνια δεν λιώνουν ποτέ. Ευχαριστώ για τις προτάσσεις σου για συνέχεια, τις έβαλα στον "σκληρό" του καλλιτέχνη και θα δούμε.