Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Αφίσα της 7ης ατομικής μου έκθεσης


-Η έκθεση λειτούργησε ταυτόχρονα με διαφορετικά έργα σε δύο αίθουσες: Στον κεντρικό Ιανό στην οδό Αριστοτέλους και στον Ιανό Καλαμαριάς.
-Η πιο μεγάλη χαρά και το πιο σημαντικό: Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, ήρθε στη ζωή ο μονάκριβος εγγονός μας Παναγιωτάκης.

10 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ωραιοι οι πινακες σου βρε Ντινο αλλα εχω μια απορια:

Γιατι δεν βαζεις ολες τις φωτο σε μια αναρτηση
Νομιζω ειναι κουραστικο να ανοιγεις ο άλλος τοσα ποστ
Εσυ τι λες;

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Ρίκη.
Έχεις δίκιο για τις αναρτήσεις των φωτο, αλλά είμαι ακόμη αρχάριος στην ιντερνετική τεχνική διαδικασία. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό με την καθοδήγηση μιας καλής φίλης από Αθήνα.
Καλό απόγευμα.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Οπως βαζεις τη μια, βαζεις και τις αλλες

IZA είπε...

Ντίνο μου, καλησπέρα και καλή Σαρακοστή. Είμαι μαγεμένη μ' αυτούς σου τους πίνακας. Πολύ θα ήθελα να είχα δει αυτή την έκθεση. Εδώ είσαι πλέον ένας γνήσιος λαϊκός ζωγράφος με βαθιά ελληνικότητα. Τα έργα σου ξυπνούν όλες μας τις μνήμες, τα κόμικς εποχής, το Χόλλυγουντ, τα κουτουκάκια κι όλη την Ελλάδα που αγαπήσαμε. Την Ελλάδα του Τσαρούχη, του Σπαθάρη, του Καραγκιόζη και τόσων άλλων. Να είσαι καλά να συνεχίζεις να μας προσφέρεις τα όμορφα έργα σου. καληνύχτα.

Dinos-Art είπε...

Ρίκη, όπου είναι δυνατόν το κάνω αυτό, αλλά όταν οι φωτογραφίες είναι μεγάλες δεν τις παίρνει το σκάνερ. Με τη βοήθεια της φίλης από την Αθήνα, όπως σου είπα, ίσως βρούμε κάποιον άλλο τρόπο, δηλαδή να ανοίγουν ζωγραφιές και φωτογραφίες της κάθε έκθεσης σαν πορτοφόλιο.
Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου.
Καληνύχτα.

Dinos-Art είπε...

Σ'ευχαριστώ Μαρία μου.
Συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο και ρυθμό καθημερινά και έχω πολύ δουλειά από την οποία μπορώ να επιλέξω άνετα τα εκατό καλύτερα για μια μεγάλη μελλοντική έκθεση. Προς το παρόν συνεχίζω να συμμετέχω σε ομαδικές, δύο είναι στον δρόμο για Μάρτιο και μία για Απρίλιο. Ίσως κάνω και μια μικρή ατομική με μινιατούρες
(10Χ10εκ.).
Για την μεγάλη δεν ξέρω, βλέποντας και κάνοντας που λένε ανάλογα με την υγεία του μικρού.
Καλή Σαρακοστή και σε σας.
Φιλιά από τη βροχερή Θεσσαλονίκη αλλά λένε ότι από μεθαύριο θα κάνει καλό καιρό και ίσως έτσι μπορέσουμε να πάμε να δούμε και το άλλο σπιτάκι μας στη Χαλκιδική.
Καληνύχτα.

Benikos place είπε...

Καλή επιτυχία στην έκθεση! Την καλημέρα μας από το Βερολίνο.

Dinos-Art είπε...

Dear BENIKOS PLACE, thanks for passing from my place.
Αυτή δεν είναι μια καινούργια έκθεση, έγινε τον Οκτώβρη 1997.
Οι αναρτήσεις που κάνω είναι μια αναδρομή σε όλες τις μέχρι σήμερα ατομικές μου εκθέσεις, δέκα τον αριθμό. Θα ακολουθήσουν οι επόμενες τρεις (2000, 2003 & 2006) και κλείνει αυτός ο κύκλος.
Χαιρετισμούς στο όμορφο Βερολίνο που είχα την χαρά να επισκευτώ πριν δυο χρόνια για λίγες μέρες και έφυγα με την υπόσχεση να επανέλθω για περισσότερες, αλλά οικογενειακά προβλήματα δεν μου επέτρεψαν να υλοποιήσω αυτή μου την πρόθεση μέχρι σήμερα.
Καλημέρα. See you soon.

55fm είπε...

Ντίνο μου,καταπληκτικά τα έργα σου!
Η Μαρία έχει δίκιο!
Η Ελλάδα που αγαπήσαμε,ξετυλίγεται και είναι πολύ συγκινητικό!
Τα ομορφότερα και τα δυνατότερα εύχομαι για το μονακριβούλη σας Παναγιωτάκη!
Σε ευχαριστώ για ότι μας προσφέρεις!
Σε φιλώ!

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Όλγα μου.
Το τελευταίο, οι ευχές σου για τον Παναγιωτάκη, είναι το πιο σημαντικό για μένα.
Καλό απόγευμα.