Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

"Συνύπαρξη" (ή μήπως συγκυβέρνηση;)



(Τέμπερα, 29Χ39 εκ., 2011, Κωδ. 876)

21 σχόλια:

Rena είπε...

Καλησπέρα Ντίνο,ωραίο και αυτό το έργο σου!!!

MYSTELIOS είπε...

Ακόμη μια όμορφη δημιουργία γεμάτη αρμονία και υπέροχα χρώματα !!!
Καλό Σαββατοκύριακο και καλή συνέχεια !!!

nameliart είπε...

Εγώ τώρα Ντίνο είδα τις γατούλες - και μάλιστα σε μπλε - και τρελάθηκα! και το ελαφάκι είναι γλυκύτατο, αλλά τι να κάνω; στις γατούλες έχω ιδιαίτερη αδυναμία...
Και αυτό το υπέροχο συναίσθημα, δεν θα αφήσω να μου το χαλάσουν σκέψεις περί τα των κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων...

Καλό Σ/Κ!

Mania είπε...

Καλώς σε βρήκα!! Καταπληκτικό εργο αλλά μου αρέσει και πάρα πολύ το εργο στην ετικέτα του μπλογκ!! Καλό ΣΚ!!

Ανώνυμος είπε...

Οι δυο γάτες ορθωμένες σαν κυπαρίσσια αφήνουν ήσυχο το πανέμορφο ελάφι.
:)
Θαυμάζω την τόση λεπτομέρεια!!!

55fm είπε...

Είναι υπέροχη η ζωγραφιά σου Ντίνο μου!Έκλεψε όλο το νάζι των γατσουλίνων το ελαφάκι σου και διακρίνω ένα παραπονάκι στα ματάκια τους!Η αλήθεια είναι, ότι αυτό συνέβη και στη νέα σύνθεση της κυβέρνησης!Ο νέος πρωθυπουργός δημιούργησε παραπονεμένες εκφράσεις...στους επαγγελματίες πολιτικούς!
Σε χιλιοθαυμάζω!

Χρήστος Αντισθένης Ζάχος είπε...

Ωραίο έργο. Αν δεν έλεγες πως είναι τέμπερα, θα πίστευα πως είναι ψηφιδωτό. Πώς το καταφέρνεις αυτό;

Την καλησπέρα μαι και εβίβες!

Art είπε...

Marvelous picture!

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα!!υπέροχο!!!εγώ η ασχετη..για ψηφιδωτό το πέρασα!
φανταστικό!!!
...irida...

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Ρένα μου.
Καλό μεσημέρι Κυριακής.

Dinos-Art είπε...

Στέλιο μου ευχαριστώ. Καλή Κυριακή.

Dinos-Art είπε...

Μελίνα μου, επειδή έχεις ιδιαίτερη αδυναμία στις γατούλες, δες τι σου πέρασα με το μέηλ. Τώρα, όσον αφορά τη σύζευξη της ζωγραφικής με την πολιτική συγκυρία: Πολλές φορές το έχω κάνει (δες στο αρχείο του blog μου τη σειρά "Επικαιροποιημένο Θέατρο Σκιών") και δεν νομίζω ότι αυτό λειτουργεί σε βάρος της ζωγραφικής δημιουργίας. Το αντίθετο μάλιστα.
Καλή Κυριακή Μελίνα.

Dinos-Art είπε...

Καλωσόρισες Μάνια. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου αρέσουν τα έργα μου. Να περάσεις καλά την Κυριακή.

Dinos-Art είπε...

Καλωσόρισες και συ Εύη. Θα βέπεις (θα βλέπω κι εγώ στο δικό σου blog) και θα σχολιάζουμε ελεύθερα και φιλικά, όπως σου τα είπε και ο αγαπημένος μου φίλος Τόλης από το δικό του πανέμορφο και εν διαφέρον blog. Καλημέρα.

Dinos-Art είπε...

Ολγίτσαααααααααααα!!!
Πόσο χαίρομαι όταν σε ακούω.
Η ζωγραφική μου είναι για τη ζωγραφική αλλά που και που ρίχνω και καμιά μπηχτή για την πολιτική. Αν και αποστασιοποιημένος από όλα τα κόμματα εδώ και χρόνια, δεν κρατιέμαι, σαν τον σκανδαλιάρη Μπόμπο. Πέσαν ολονών οι μάσκες, δεξιών, σοσιαλκεντροαριστερών, αριστερών (ποιων αλήθεια), αριστεροδέξιων, κεντροδέξιων, αριστεροκεντροδέξιων, μηδενός εξαιρουμένου, Όλγα μου. Δες μια σύμπτωση: Την περασμένη εβδομάδα πήγαμε να δούμε μια ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας του φίλου Γιάννη Βανίδη με τίτλο "ΜΑΣΚΕΣ". Μπορείς να μπεις στην ιστοσελίδα του από τη δική μου ("ιστολόγια που παρακολουθώ" Βανίδης) για να δεις σχετικά. Αλλά θα σου περάσω και με μέηλ περισσότερα. Λέω του Γιάννη όταν κρεμούσε τα έργα: "Κρέμασέ τα καλά γιατί φτάσαμε στην εποχή που πέφτουν οι μάσκες". Καλή Κυριακή γλυκιά μου με πολλά φιλιά από Θεσσαλονίκη, που σήμερα της γελάει λίγο ο ηλιάκος.

Dinos-Art είπε...

Χρήστο μου είναι μια πολύ κουραστική τεχνοτροπία αυτή που χρησιμοποιώ. Πουαντιγισμός, ή, κατ'άλλους, πουαντιλισμός, στιγματογραφία κ.α. Αυτό που τελικά φαίνεται είναι αποτέλεσμα πολλαπλών επάλληλων στρωμάτων από στίγματα (5,10,ή και περισσότερα), μέχρις ότου η ζωγραφιά ισορροπήσει χρωματικά. Ναι, το τελικό αποτέλεσμα ξεγελάει και παραπέμπει σε ψηφιδωτό. Θα τα λέμε. Να περάσεις καλή Κυριακή.

Dinos-Art είπε...

Irida, καλωσόρισες. Δεν είναι απαραίτητο να είνα κανείς σχετικός. Σχολιάζεις αυτό που βλέπεις και που όντως παραπέμπει σε ψηφιδωτό. Περισσότερα για την τεχνοτροπία που χρησιμοποιώ γράφω πιο πάνω στον Χρήστο. Καλή Κυριακή.

Dinos-Art είπε...

Thanks a lot dear Art.
Wish you a nice Sunday.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ντίνο. Ομολογώ πως έχω μείνει εκπληκτη με τα έργα σας. Διάβασα σε πιο πανω σχολιο για την τεχνοτροπία, αναρωτιόμουν και εγώ πως. Μπράβο στην υπομονή σας!

Dinos-Art είπε...

Εύη μου, η υπομονή είναι απαραίτητη στη ζωή, ιδιαίτερα σήμερα που αντιμετωπίζουμε προβλήματα ύπαρξης, με ελπίδα ή χωρίς. Πόσο μάλλον όταν αυτή γεννοβολά δημιουργία.
Καλή εβδομάδα.

Paraskevi Lamprini M. είπε...

Πολύ όμορφα τα έργα σου!!!