Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009

Λιόγερμα στη Νέα Παραλία


9 σχόλια:

το πετάλι είπε...

σ΄αυτό το έργο σου Ντίνο κόλλησα...

πολύ όμορφο!

μωβ είπε...

φοβερές φιγούρες...και τα χρώματα τέλεια...

Dinos-Art είπε...

Νίκο και Τζούλια
Το ίδιο τοπίο το έζησα από παλιά (με κοντοπαντέλονο). Την περιοχή τη λέγαμε "μπλόκια" γιατί πριν την επιχωματώσουν, για να δημιουργηθεί η Νέα Παραλία, μπήκαν πρώτα αράδα μεγάλοι τσιμεντένοι όγκοι (μπλόκια)2Χ5Χ2 μέτρα περίπου, που χώριζαν τη θάλασσα που θα έμενε από αυτήν που θα επιχωματώνονταν. Τρέχαμε πάνω τους, βουτούσαμε στην καθαρή τότε θάλασσα και ψαρεύαμε όλη μέρα. Συχνά η μάνα μας κατέβαινε να μας ψάξει μη και πνιγήκαμε.
Καλό απόγευμα!

IZA είπε...

Dino καλορίζικο το blog. Πρώτα απ' όλα σου εύχομαι να το ευχαριστιέσαι και να περνάς καλά και δεύτερο να σου δίνει εμπνευσεις για νέες δημιουργίες. Διάβασα όλες σου τις αναρτήσεις και τις βρήκα υπέροχες και είναι τα θέματα που με ενδιαφέρουν κι εμένα. Ο πίνακας σου με τους ψαράδες είναι καταπληκτικός βγάζει αυτή την ηρεμία του ηλιοβασιλέματος στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Καλά blogo-ταξίδια, λοιπόν.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ πολύ ΙΖΑ.
Προχωρώ βήμα-βήμα, blogo-αρχάριο μαθητούδι είμαι, με την επιτάχυνση που μου έδωσε η Τζούλια.
Ελπίζω ότι, σε βάθος χρόνου, θα το ευχαριστηθούν οι φίλοι. Το σίγουρο είναι ότι εγώ περνώ καλά με το νέο μου παιχνιδάκι χωρίς να παραμελώ το "μάθημά μου" που είναι η ζωγραφική.
Καλό βράδυ.

50fm είπε...

Dino,καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Επιτέλους άλλη μια ποιοτική απόλαυση,θα μας ταξιδεύει!
Η γαλάζια γατούλα, μου πήρε τα μυαλά...
Τι όμορφες αναρτήσεις...
Να είσαι καλά.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ πολύ 50fm.
Αν και internetika αρχάριος, το προσπαθώ.
Καλό βράδυ!

Poet είπε...

Ντίνο μου, άρχισες με θαυμάσιο τρόπο και όλοι μας απολαμβάνουμε τις ζωγραφιές, τις φωτογραφίες, τα κείμενά σου. Θα έλεγα όμως να μειώσεις τον ρυθμό των αναρτήσεων για να προλαβαίνουν οι αυξανόμενοι αναγνώστες να τις σχολιάζουν.

Καλό ξημέρωμα.

Dinos-Art είπε...

Σωστό Τόλη.
Άλλά τώρα που πήρα φόρα....
Σήμερα μόνο μία ανάρτηση.
Καλημέρα σε όλους!