Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Σήμερα τα εγκαίνια της 11ης ατομικής μου έκθεσης στο ΔΙΠΟΛΟ

10 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Καλη επιτυχια Ντίνο!

Αν και ειμμαι σιγουρη πως θα την εχεις....

MYSTELIOS είπε...

Έστω και νοερά θα είμαστε εκεί μαζί σου , πάντως η αφίσσα της έκθεσης είναι πολύ όμορφη και αντιπροσωπευτική του έργου σου και πάλι καλή επιτυχία Ντίνο μου ....
επίσης θέλω να σου ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και για την αυριανή μέρα της ονομαστικής σου εορτής , πάνω από όλα υγεία και χαρά σ'εσένα και στην οικογένεια σου.

Dinos-Art είπε...

Ρίκη μου ευχαριστώ πολύ.
Εύχομαι και σε σένα για το βιβλίο σου να είναι καλοταξιδευμένο.
Δεν ξέρω που μπορώ να το βρώ εδώ.
Καλό μεσημέρι.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Στέλιο μου για τις ευχές σου, τόσο για την έκθεση, όσο και για την αυριανή γιορτή μου. Έχουμε διπλή γιορτή, γιορτάζει και η γυναίκα μου Ελένη.
Καλό μεσημέρι.

BlueRose είπε...

Και απο εδώ να σου ευχηθώ Καλή Επιτυχία Ντίνο!
Μπήκα στην αγαπημένη μου συνήθεια να σερφάρω στα μπλοκ που μου αρέσουν και ας με φωνάζει η δουλειά να επιστρέψω επειγόντως..
Επίσης για αύριο εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε σένα και στην γυναίκα σου επ΄ευκαιρία της ονομαστικής σου εορτής!!

55fm είπε...

Ντίνο μου,καλή επιτυχία!
Η σκέψη μου θα είναιμαζί σου και θα σου στέλνω τις ομορφότερες ευχές!
Ο τρόπος που αποτυπώνεις τη πόλη σου στα έργα σου είναι ξεχωριστά όμορφος!
Φεύγω αύριο πρωί για ΄Ανδρο και μπορεί να μην έχω σήμα στον υπολογιστή μου, γιαυτό στέλνω σημερα μέσα από την καρδιά μου χίλιες ζωηρές,χρωματιστές ευχές για τη γιορτούλα σας!
Μια αγκαλιά για σένα και μια για την Ελένη!
Υγεία.υγεία,υγεία!
Σας γλυκοφιλώ!

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ θερμά Χριστιάνα μου για τις ευχές.
Καλό απόγευμα.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Όλγα μου για τις ευχές σου. Να περάσεις καλά στην όμορφη Άνδρο. Και γιατί όχι, στον ανθό της ζωής σου βρίσκεσαι. "Τα σαράντα είναι τα γηρατειά της νιότης, τα πενήντα είναι τα νιάτα των γηραστειών" (Βίκτωρ Ουγκώ).
Τώρα πρέπει να ετοιμαστώ για την Gallery. Ξέρεις, σήμερα γενική απεργία, ούτε και συγκοινωνίες. Όμως θα έχει κόσμο, όπως τον Ιανουάριο 2006, στην προηγούμενη ατομική μου, με -6 ήρθαν πάνω από διακόσια άτομα στα εγκαίνια. Γουστάρω να πηγαίνω κόντρα στα δεδομένα των καιρών.
Καλό ταξίδι.
Φιλιά.

Poet είπε...

Είμαι βέβαιος ότι είχαν μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσής σου χτες, Ντίνο μου. Εγώ, ξέρεις, ήμουν καθηλωμένος από τις διαθερμίες στον αυχένα μου. Καλή επιτυχία και στη συνέχεια.

Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά σε σένα και την Ελένη, φίλε των εφηβικών και των νεανικών μου χρόνων. Καλό ταξίδι και στο υπόλοιπο της διαδρομής με θαυμαστές ανακαλύψεις και χιλιάδες χρώματα.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Τόλη μου για τις ευχές σου. Να μην το ξαναπούμε, δημιουργούμε άρα υπάρχουμε. Όσο υπάρχουμε.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πήγαν πολύ καλά. Αθρόα προσέλευση φίλων αγαπητών, που είχα καιρό να δω, και αγνώστων, παρά την έλλειψη συγκοινωνιών.
Εύχομαι γρήγορα περαστικά.
Φιλιά.