Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Νίκησε το όραμα


Μράβο Γιάννη!!!


Συνεχίζουμε να σε στηρίζουμε για να ξαναφτιάξουμε τη Θεσσαλονίκη των ονείρων μας

20 σχόλια:

MYSTELIOS είπε...

Είμαι σίγουρος ότι η αλλαγή θα είναι για το καλό της όμορφης πόλης σας. Εύχομαι το νέο πνεύμα και όραμα να επιφέρει ανάπτυξη και προόδο στον τόπο και να δώσει ένα τέλος στο συντηριτικό κατεστημένο. Καλημέρα Ντίνο μου και καλή εβδομάδα !!!

55fm είπε...

Ντίνο μου είμαι πολύ χαρούμενη!
Επιτέλους!
Πολλά μπράβο και πολύ αγάπη στέλνω φιλαράκι μου!
Καλημέραααααααααααααααααααα!!!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Εσπασε η τρόικα!
Κάποιος τραβάει τα γένια του!

Margo είπε...

Μπράβο στους Θεσσαλονικιούς μπράβο και στον Γιάννη σας!

Εύχομαι να σημάνει μια άλλη εποχή για την όμορφη Θεσσαλονίκη Ντίνο μου.
Με τα δικά μας εδώ είμαι πολύ απογοητευμένη, δεν καταφέραμε να αλλάξουμε το κατεστημένο 25 χρόνων κι ας είναι κατηγορούμενη η τωρινή δημοτική αρχή για το χρήματα του Δήμου που έκαναν φτερά. Όταν η κοινωνία είναι κλειστή, ο κόσμος εύκολα ελέγχεται, κάτι ακόμη που έμαθα ως μόνιμος κάτοικος του νησιού.

Καλή αρχή λοιπόν εύχομαι όλα να πάνε καλά!

υ.γ. σου έγραψα και για τα σχόλια στην πιο κάτω ανάρτηση.

Καλημέρα σε όλους!

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

Ντινο μου μπραβο για την επιτυχια σας στην Θεσσαλονικη.Εβλεπα το θριλερ και σε σκεφτομουνα.Ειναι μεγαλη χαρα να αλλαζει επιτελους οψη ο τοπος και να βγαινουν οι ανθρωποι που αξιζουν.Για τα δικα μας μια γευση απο οσα εγραψε η
Μαργκο.Το δικο μας κατεστημενο εχει ριζες πολυ βαθιες και δεν το κουναει τιποτα.Ειναι μεγαλη η απογοητευση μου.Σου στελνω πολλα φιλια καλη πορεια να εχετε.

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Kαλημερα Ντινο με πολλα χαμογελα...Μετα απο τοσα χρονια ηρθε επιτελους η αλλαγη ..Η Φτωχομαννα θα βρει επιτελους τον δρομο της...Δεν μπορουν να δεχτουν την ηττα και ζηταν καταμετρηση ψηφων ξανα...

nameliart είπε...

Ντίνο, εύχομαι η Θεσσαλονίκη που οραματίζεστε να ζωντανέψει! Και να τη χαιρόμαστε όλοι: και εσείς οι μόνιμοι κάτοικοί της - και εμείς που την αγαπάμε και την επισκεπτόμαστε στη κάθε ευκαιρία!

Dinos-Art είπε...

Φίλοι μου
-ART-TRAVELLER
-50fm
-Γιαγιά Αντιγόνη
-Margo
-ΓΙΑΝΝΑ
-Το blog της Θεσσαλονικιάς
-nameliart
σας ευχαριστώ όλους για της ευχές σας και που συμμερίζεστε τη χαρά της πόλης μας. Όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι, άσχετα που στέκονται καομματικά, δώσαμε μεγάλο αγώνα, ο καθένας από το μετερίζι του για να έρθει αυτή η αλλαγή μετά από εικοσιπέντε χρόνια. Άξιζε αυτός ο ωραίος αγώνας. Αν και καρδιοχτυπήσαμε μέχρι το τελικό ευχάριστο αποτέλεσμα, στο τέλος γέλασε το χειλάκι μας.
Το ευχάριστο μήνυμα τόσο για τον δικό μας Δήμο, όσο και γιαυτόν της Αθήνας, είναι ότι ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει και να ξεχωρίζει τους κομματοθρεμένους από τους ανόθευτους που θέλουν να προσφέρουν έργο στα κοινά. Τα πολύ δύσκολα αρχίζουν από τώρα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και το μεγάλο χρέος, από χαμένα εκατομμύρια ευρώ, που υπάρχει στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Γιάννη και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει να τα βγάλει πέρα και να ξαναδώσει στην πόλη το χαμένο της όραμα.
Σας φιλώ όλους.

Phivos Nicolaides είπε...

Μακάρι η αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη και γενικά ο τόπος να πάει μπροστά.

Dinos-Art είπε...

Όλοι μας ευχόμαστε και τα δύο Φοίβο μου. Καλή εβδομάδα.

IZA είπε...

Ντίνο μου συμμετέχουμε κι εμείς στη χαρά σου κι ευχόμαστε να καταφέρει ο Γιάννης να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Γιατί αυτή η νίκη είναι μόνο η αρχή. Τώρα θα πρέπει να δοθούν οι μεγάλες μάχες με το κακό κατεστημένο τόσων χρόνων. Καλή του επιτυχία.

Dinos-Art είπε...

Μαρία μου, ο κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος συμμετέχει σε τέτοιες χαρές. Ναι, από τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα για να βγει η πόλη από το καθημερινό και πολιτιστικό τέλμα. Πιστεύω ότι ο Γιάννης θα τα καταφέρει, όπως κατάφερε να ξεπεράσει τόσες και τόσες δυσκολίες στην προσωπική του ζωή και σήμερα να θεωρείται ένας επιτυχημένος και προοδευτικός επιχειρηματίας και κυρίως ανοιχτό μυαλό. Καληνύχτα. Φιλιά σε όλους.

Frezia είπε...

Είμαι πολύ χαρούμενη!
Μια από της σπάνιες φορές που η ψήφος μου, πήγε με τους πολλούς.
Εύχομαι στό Δήμαρχο μας "Γιάννη Μπουτάρη"
καλή επιτυχία στο έργο του.
Νιώθω ότι η ψήφος μου, θα πιάσει τόπο.

Dinos-Art είπε...

Frezia, είσαι με τους σωστά σκεπτόμενους πολίτες αυτής της πόλης. Όλοι μας πιστεύουμε ότι θα πετύχει στο έργο του ο Γιάννης και θα δούμε μια διαφορετική Θεσσαλονίκη τόσο στην καθημερινότητα όσο και στον πολιτισμό μας. Καλό βράδυ.

vasiliki είπε...

Συγχαρητηρια θερμά για τον φίλο σου,τους αγώνες σας και τα ονειρα σας που στηριξατε κατω απο την ιδια ομπρέλα.Ευχομαι η θεσσαλονίκη μας να γίνει μια πόλη υπόδειγμα και για τους υπόλοιπους δήμους της χώρας μας μελλοντικά.
Ο αγώνας σας ουσιαστικά τώρα ξεκινάει για να αποδείξετε οτι ειστε διαφορετικοί απο το χτες.
Φιλί καμαρωτό

Dinos-Art είπε...

Βασιλική μου, θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε, ο αγώνας τώρα ξεκινάει, σωστά το λες, για να δούμε μιαν άλλη Θεσσαλονίκη. Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε ότι θαύματα δεν γίνονται για να αλλάξουν όλα τα στραβά των εικοσιπέντε χρόνων μέσα σε μια μέρα. Μπήκαμε στον σωστό δρόμο και προχωρούμε. Φιλί νυχτερινό.

Evie είπε...

Έρχομαι λίγο καθυστερημένα για να σας Συγχαρώ για την νίκη σας και να Ευχηθώ πολλές καλές επιτυχίες στο νέο Δήμαρχο.

Κάθε αρχή και δύσκολη, μέχρι να μπουν τα πράγματα σε κάποια σειρά κι όλα θα πάνε καλά, φυσικά ανάλογα το τι θα ανακαλυφθούν.

Χαίρομαι κι εγώ μαζί σας και πάλι τα Συγχαρητήρια μου.

Dinos-Art είπε...

Evie, βήμα-βήμα και με σωστό προγραμματισμό όλα θα πάνε καλά για να φτιάξουμε μια διαφορετική Θεσσαλονίκη όπως την οραματιζόμαστε. Καλημέρα.

Poet είπε...

Ντίνο μου, προσυπογράφω τα όσα λες. Επιπλέον, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση μια μετεκλογική συνέντευξη του Γιάννη. Είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα πράγματα και πιστεύω ότι σε πολλά θα πετύχει παρά τις οικονομικές και τις άλλες δυσκολίες. Καλό ξημέρωμα λοιπόν από κάθε άποψη.

Dinos-Art είπε...

Πολλές οι δυσκολίες Τόλη μου, αλλά σίγουρα μπορούν να ξεπεραστούν εφόσον όλοι συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε.
Καλή Κυριακή.