Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Μικρή αναδρομική έκθεση ζωγραφικής (12η) στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων Βασιλειάδη (οδός προς Χαλκιδική-απέναντι από το "Κόσμος")

22 σχόλια:

vasiliki είπε...

Την ετοίμασες τελικά;;;
Αντε με το καλό , φαντάζομαι χαρά ο πιτσιρικάς.:):)
Τα σπίτια είναι πάρα πολύ όμορφα, μου αρέσουν πολύ.Με γύρισαν πίσω στα σπίτια των παιδικών μου χρόνων που αγάπησα πολύ.
Καλό βράδυ - φιλί

Dinos-Art είπε...

Ο μικρός χαίρεται πολύ.
Αυτός φιλοτέχνισε τις δύο αφισούλες. Η επάνω ζωγραφιά είναι το παλιό μας σπίτι, όπου σήμερα η πολυκατοικία που μένουμε, και η κάτω σπίτια στην Πάνω Πόλη, αγαπημένη μου περιοχή, που την έχω ζωγραφίσει πολλές φορές. Αύριο κρεμάω τις ζωγραφιές, γύρω στις τριάντα, και ο μικρός ετοιμάζει ένα βιντεάκι όπου θα υπάρχουν αρκετές άλλες και θα το δουν τα παιδάκια όταν θα τους μιλάω.
Καλή εβδομάδα Βασιλική. Φιλιά.

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

Ντινο μου ευχομαι και αυτη η εκθεση σου να εχει την επιτυχια που της αξιζει.Φανταζομαι την ικανοποιηση σου.Παντα να εισαι καλα και να μας ξεδιπλωνεις το ταλεντο σου.Καλημερα σου.

MYSTELIOS είπε...

Καλή εβδομάδα και καλή επιτυχία Ντίνο μου στην νέα σου έκθεση , χαίρομαι που έχεις ένα τόσο καλό βοηθό στις προετοιμασίες , είμαι σίγουρος ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο .
Ελπίζω να μας συγχωρείς κάθε φορά που δεν μπορούμε να δίνουμε το παρόν μας λόγω της μεγάλης απόστασης που μας χωρίζει , νοερά θα είμαστε εκεί. Θα αναμένουμε τις φωτογραφίες της έκθεσης όπως άλλωστε μας έχεις συνηθίσει !!!

Dinos-Art είπε...

Γιάννα μου σ'ευχαριστώ. Την έκθεση αυτή κάνω για χατήρι του μικρού, αλλά και του σχολείου του που είναι ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά, που όλα λειτουργούν μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.
Καλό απόγευμα.

Dinos-Art είπε...

Σ'ευχαριστώ Στέλιο μου. Αν σου πω ότι εγώ είμαι ο βοηθός στη διοργάνωση της έκθεσης και όχι ο μικρός! Χαλάλι του, να είναι καλά μόνο. Καλή εβδομάδα.

Evie είπε...

Μπράβο παππού ! Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση με τη νεολαία. Θα αφήσεις τις ωραιότερες αναμνήσεις στον τυχερό εγγονό. Καλή εβδομάδα Ντίνο. Κρίμα που είμαι τόσο μακριά.

Dinos-Art είπε...

Στα μικρά παιδιά πρέπει να δίνει κανείς πολλά ερεθίσματα. Έτσι θα έχουν ωραίες αναμνήσεις και ίσως κάποια απ'όλα θα αξιοποιήσουν αργότερα.
Καλή εβδομάδα Evie.

55fm είπε...

Eίσαι σπουδαίος παππούς!
Φαντάζομαι τη χαρά του μικρού ζωγράφου!
Καλή επιτυχία!
Τρυφερότατο το έργο!Είναι μια αγκαλιά!
Μακάρι να συμβαίνουν σε όλα τα σχολεία τέτοια γεγονότα!
Φιλιά πολλά στέλνω σε παππού και εγγονό!

Dinos-Art είπε...

Η πιο μεγάλη χαρά είναι του παππού, όταν βλεπει το βλασταράκι του να ενδιαφέρεται για ωραία πράγματα. Το μεσημέρι τα κρεμάσαμε όμορφα και αύριο που έχει ημέρα γονέων θα πάμε ξανά. Είναι ένα πάρα πολύ καλό σχολείο, οικογενειακό το περιβάλλον, πάρα πολύ καλοί καθηγητές, οι πιο πολλοί με μεταπτυχιακά και διδακτορικά και δίνουν κίνητρο στα παιδιά να αγαπούν τέτοιες εκδηλώσεις. Καλό βράδυ Όλγα-φιλιά.

IZA είπε...

Ντίνο μου καλησπέρα. Χαθήκαμε. Βλέπεις αποφάσισα να κόψω κάτι από τις καθημερινές μου ασχολίες γιατί οι ώρες της ημέρας δε μου φτάνουν.(Ευτυχώς προλαβαίνω και δημιουργώ και μαθαίνω νέα πράγματα). Χαίρομαι για την έκθεσή σου και λυπάμαι που δεν είμαι εκεί να τη δω. Να είστε καλά. Φιλιά στον Παναγιωτάκη και την Ελένη.

Dinos-Art είπε...

Χαίρομαι όταν ακούω ανθρώπους να λένε ότι δεν τους φτάνουν οι ώρες της ημέρας, αλλά συνεχίζουν να δημιουργούν και να μαθαίνουν νέα πράγματα. Είμαστε της ίδιας σχολής.
Προσωπικά, αυτό μου συνέβαινε τόσο όταν είχα κάποια επαγγελματική απασχόληση, αλλά και τώρα που δεν έχω. Αυτοί που λένε σκοτώνω την ώρα μου, δεν καταλαβαίνουν ότι σκοτώνουν τη ζωή τους, όση και να τους απομένει.
Την έκθεση αυτή, Μαρία μου, την έκανα μετά από υποκίνηση του εγγονού μου για να τη δουν περισσότερο συμμαθητές και φίλοι του που φοιτούν σ'αυτό το καλό σχολείο. Δεν βρίσκομαι κάθε μέρα εκεί και δεν υπάρχει λόγος. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεναγήσω στην έκθεση όλο το Γυμνάσιο και μετά θα τους πω δυο λόγια στο ωραίο αμφιθέατρό τους. Είναι πάρα πολύ καλές αυτές οι απευθείς επαφές των μικρών μαθητών με τους δημιουργούς, πιστεύω ότι κάτι τους μένει. Θα έλεγα ότι και οι ίδιοι οι δημιουργοί πέρνουν πολλά από τα παιδιά.
Φιλιά σε όλους σας.

Dinos-Art είπε...

Μαρία, αυτονόητο ότι πρέπει να διορθώσω στο πιο πάνω σχόλιό μου το "απευθείς" σε απευθείας και το "πέρνουν" σε παίρνουν. Ο δαίμων βλέπεις.
Καλημέρα

IZA είπε...

Ντίνο μου, τα παιδιά μας έχουν μεγάλη ανάγκη να έρχονται κοντά σε σωστούς ανθρώπους και καλλιτέχνες για να βλέπουν ότι ο σημερινός `Ελληνας δεν είναι μόνο αυτός που βλέπουν στην τηλεόραση κι ότι εκτός από τη σκέψη να γίνω κάτι στη ζωή για να τα κονομήσω υπάρχουν κι άνθρωποι που υπηρετούν το όμορφο και το αληθινό σ' αυτή τη ζωή. Φιλιά.

Phivos Nicolaides είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα.

Mariela είπε...

Ντίνο, καλησπέρα,
σου εύχομαι τα καλύτερα στην έκθεση... σου έστειλα μέηλ με το τηλ. για να με πάρεις να κανονίσουμε.... το έλαβες;;

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Φοίβο.
Καλό σου βράδυ.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Μαριέλα, το ίδιο εύχομαι και για τη δική σου έκθεση.
Μόλις είδα το μέηλ και σου απάντησα. Καλό βράδυ.

Rena είπε...

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην έκθεση που σίγουρα θα έχεις και να κάνεις πολλές πολλές ακόμα!

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Ρένα μου.
Καλό ξημέρωμα Κυριακής.

evelina είπε...

Λυπάμε που δεν θα μπορέσω να την επισκεφτώ ,θα ήθελα πάρα πολύ .Μέσ απο την καρδιά μου εύχομαι καλή επιτυχία γιατί το αξίζεις .Καλή βδομάδα να έχουμε

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ πολύ Εβελίνα.
Καλή εβδομάδα και σε σένα.