Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Επετειακή εκδήλωση στο Μουσείο Νάσιουτζικ για τα 125 χρόνια του Κολλεγίου Ανατόλια (1)



Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011, ώρα 19:30 στα Μετέωρα του Μουσείου Νάσιουτζικ.

(Δείτε στις πιο κάτω τρεις αναρτήσεις τα ονόματα των αποφοίτων καλλιτεχνών που συμμετέχουν, καθώς και τη δική μου συμμετοχή στην εικαστική εκδήλωση)

9 σχόλια:

Evie είπε...

Ντίνο μου, διάβασα και τις 4 αναρτήσεις σου που έγραψες για αυτή την τιμητική εκδήλωσή, καθώς καμάρωνα τα ωραιότατα έργα σου.

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση μαζί με ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Rena είπε...

Καλησπέρα Ντίνο,διάβασα και απόλαυσα και τις 4 αναρτήσεις σου,τα έργα σου όπως πάντα μοναδικά,καλά να περάσετε!!!

Poet είπε...

Πολύ ωραίοι οι πίνακές σου, Ντίνο μου. Ας πούμε ότι πρόκειται για το Macedonia, το κεντρικό κτίριο του Ανατόλια. Εκεί πηγαίναμε κι εμείς πριν περίπου τα μισά από τα 125 χρόνια κι εκεί βρίσκονται ακόμη οι τάξεις μας, οι πίνακες και τα καρεκλάκια μας. Ίσως και κάτι από το άρωμα της εποχής.

55fm είπε...

Tι ωραία Ντίνο μου!Με το καλό η εκδήλωσή σας!Συγκινητικό!
Φίλε μου, τραβάω ζόρια με τη δουλειά μου και δεν έχω άνεση χρόνου για αναρτήσεις,όμως θα επιστρέψω σύντομα!
Σε γλυκοφιλώ!

Dinos-Art είπε...

Evie & Rena,
Χαίρομαι που σας άρεσαν και αυτά τα έργα μου. Δυστυχώς, λόγω ανωτέρας βίας, δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην εκδήλωση. Θα είμαι ωσεί παρών με τα έργα αυτά.
Καλό Σαββατοκύριακο.

Dinos-Art είπε...

Καλά κάνεις και διευκρινίζεις Τόλη μου το τι δείχνει η ζωγραφιά. Ναι, όλα όσα ζήσαμε στο Ανατόλια, πριν πενήντα και χρόνια, έχουν μείνει ανεξίτηλα μες τις ψυχές μας. Από τότε το σχολειό μας επεκτάθηκε και μεγάλωσε και προς το καλύτερο αλλά, δυστυχώς, και προς το χειρότερο. Καλημέρα.

Dinos-Art είπε...

Γεια σου Ολγίτσα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά περιμένουμε όλοι να επιστρέψεις δριμύτερη. Πολλά φιλιά.

nameliart είπε...

Ντίνο, για κάποιες μέρες απείχα από τα blogs και μόλις τώρα κατάφερα να δω την ανάρτησή σου, και οι ζωγραφιές σου με μάγεψαν! Στο έχω ξαναπεί: τα έργα σου, εκτός από ζωγραφική, έχουν και τέχνη υφαντού και ψηφιδωτού! Υπέροχα!
Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.. και ας είναι κατόπιν εορτής.!!

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου. Χαίρομαι κι εγώ για άλλη μία φορά που σε ακούω να λες ότι σου αρέσουν οι ζωγραφιές μου. Η τεχνική που χρησιμοποιώ είναι δύσκολη και κουραστική. Αποτέλεσμα, να έχω πάθει κάποια τενοντίτιδα τελευταία στο δεξί μου χέρι και αναγκαστικά προσπαθώ να βάλω μία ρέγουλα στη ζωγραφική μειώνοντας τις ώρες απασχόλησης. Καλή εβδομάδα από αύριο.