Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αναγόρευση σε επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ του λογοτέχνη, κριτικού, βιβλιογράφου και εκδότη Ντίνου Χριστιανόπουλου


(Δημοσίευμα της Ελένης Μπίστικα στην "Καθημερινή" της Κυριακής 05.06.2011)

8 σχόλια:

nameliart είπε...

«Η ποίηση δεν σταματάει ως εδώ. Συνεχίζει έντονη, παραγωγική ίσως και καλύτερη ως τις μέρες μας.»
Κρατάω αυτή τη φράση του ποιητή σαν ανάσα στους ασφυκτικούς καιρούς μας!

Dinos-Art είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Μελίνα.
Καλό απόγευμα.

Poet είπε...

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο δεν είχε ως τώρα και πολλή επαφή με τη ζωντανή λογοτεχνία της Θεσσαλονίκης. Λες και ήταν αποκομμένο και ζούσε στον δικό του κόσμο της θεωρίας και του παρελθόντος.

Το τελευταίο καιρό όμως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι κάτι αλλάζει. Χαίρομαι για την αναγόρευση του Ντίνου Χριστιανόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας γιατί έτσι αναγνωρίζεται η σημαντική συνολική προσφορά του στην ελληνική λογοτεχνία αλλά και γιατί είναι καιρός να καθιερωθεί μια διαρκής συνεργασία του επιστημονικού διδακτικού προσωπικού και των φοιτητών με τους λογοτέχνες της πόλης μας και όχι μόνον.

Dinos-Art είπε...

Μακάρι Τόλη μου.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ειχα αρκετο καιρο να περασω αλλα επανορθωνω σημερα αφηνοντας ευχες για καλη εβδομαδα.Αργησα λογω εξετασεων αλλα δεν ξεχνω τους φιλους.
Να εισαι παντα καλα.

Dinos-Art είπε...

SKPOYTZAKO μου ευχαριστώ που πέρασες. Κι εγώ έχω πολύ καιρό να περάσω από τα blogs των φίλων και να κάνω αναρτήσεις, γιατί είχε μια υποτροπή το χρόνιο νόσημα του 14χρονου εγγονού και νοσηλεύεται εδώ και μερικές μέρες στο νοσοκομείο.
Σου εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ πολύ Skroytzako μου.
Εύχομαι να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι όπου κι αν πας.