Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Πόθοι στα γήπεδα Beach Volley




Πριν πολύ καιρό τα πίναμε μ'ενα φίλο. Κάποια στιγμή πετάγεται πάνω "φεύγω, αρχίζει στο Sport+ το γυναικείο Beach Volley". "Μπα", του λέω, "σ'ενδιαφέρει το αποτέλεσμα;", "Ποιο αποτέλεσμα, γουστάρω να βλέπω εκείνα τα όμορφα γυναικεία κορμιά που πετάγονται σαν αίλουροι και κάνουν τόσες άλλες όμορφες κινήσεις".


Αυτό μου έδωσε ένα κίνητρο να κάνω μία σειρά γυμνά με τον γενικό τίτλο "Πόθοι", τα οποία θα αναρτήσω σιγά, σιγά στη συνέχεια.


Ζωγράφος που δεν ζωγράφισε το γυναικείο κορμί δεν είναι ζωγράφος, είπε κάποιος.


Αρκετοί τα γυμνά τα βλέπουν μόνο υπό το πρίσμα του σεξ. Εν πάση περιπτώσει, το έργο τέχνης το αποκρυπτογραφεί ο καθένας όπως θέλει. Μπορεί να βλέπει τη Τζοκόντα και να ερεθίζεται.


Το πιο πάνω έργο, μαζί με ένα άλλο της ίδιας σειράς, θα εκτεθεί τέλος του χρόνου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι σε μια μεγάλη ομαδική έκθεση (συμμετέχουν 1200 καλλιτέχνες) που διοργανώνει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών με τον γενικό τίτλο: " Η ανθρώπινη μορφή στην Τέχνη".


Οι αναγνώστες του ιστολογίου ας κάνουν υπομονή να δουν όλη τη σειρά των "Πόθων" εδώ και ας τους αποκρυπτογραφήσουν κατά την κρίση τους.


4 σχόλια:

το πετάλι είπε...

ωραία η ιδέα σου Ντίνο

όλες οι μορφές της τέχνης
εμπνέονται από το γυναικείο κορμί

αναμένουμε λοιπόν και τους υπόλοιπους "Πόθους" σου...

Dinos-Art είπε...

Εννοείς "μας" Νίκο!!!
Καληνύχτα

Margo είπε...

Εγώ σαν γυναίκα δε θα πω για πόθους, θα πω όμως ότι δεν περίμενα να αποδοθεί τόσο όμορφα το δέρμα με αυτή την πολύ δύσκολη τεχνική. Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!
Αναμένουμε λοιπόν..
Καλή σου νύχτα Ντίνο

το πετάλι είπε...

σωστά τα λες Ντίνο

τους "πόθους μας"