Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Όλοι στις κάλπες με το μυαλό στην Ελλάδα που αγαπάμε

29 σχόλια:

vasiliki είπε...

Καλό μήνα!!!!
Ο πύργος του Μάη!!! Πανέμορφος!!
Ας το ελπίσουμε πως θα πάμε όλοι στις κάλπες αυτή την φορά και δεν θα αδιαφορήσουμε για το μέλλον αυτού του τόπου!!
καλημέρα από την πρωτεύουσα:)
φιλιά πολλά

Mariela είπε...

Καλησπέρα και καλό μήνα!!
Θεωρώ ότι αυτές οι εκλογές έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
Άντε να δούμε τι θα δούμε....

Μου αρέσει πολύ ο ουρανός σε αυτό το έργο!

Marty είπε...

another work Dino ! love it too !

anna είπε...

Εμένα μου αρέσει και ο ουρανός και τα λουλούδια που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.Μπορώ να πάρω τη δημιουργία σου,να στολίσω το μπλογκοσπιτάκι μου, αντί των φωτογραφιών που έχω;
Καλό μήνα.

MYSTELIOS είπε...

Καλό μήνα φίλε Ντίνο και καλό ψήφο για την βασανισμένη Ελλάδα μας , που όλοι αγαπάμε και σίγουρα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον !!!
Το έργο σου είναι και πάλι πολύ όμορφο , ανοιξιάτικο και ελπιδοφόρο !!!

Dinos-Art είπε...

Βασιλική μου, ας είναι αυτός ο χαρούμενος πίνακας ένα ελπιδοφόρο για την Ελλάδα μας, που αγαπάμε, προ-μήνυμα για το αποτέλεσμα των εκλογών. Πολλά φιλιά.

Dinos-Art είπε...

Mariela μου, ναι, είναι πολύ σημαντικές αυτές οι εκλογές και ας ελπίσουμε ότι το αποτέλεσμά τους θα είναι ελπιδοφόρο, εφόσον όλοι μας ψηφίσουμε με μυαλό. Σε φιλώ.

Dinos-Art είπε...

Dear Mary, this painting shows The White Tower of Thessaloniki (Greek: Λευκός Πύργος Lefkos Pyrgos), which is a monument and museum on the waterfront of the city of Thessaloniki, capital of the region of Macedonia in northern Greece and a symbol of Greek sovereignty over Macedonia. The present tower replaced an old Byzantine fortification which was mentioned around the 12th century and reconstructed by the Ottomans to fortify the city's harbour, it became a notorious prison and scene of mass executions during the period of Ottoman rule. It was substantially remodeled and its exterior was whitewashed after Greece gained control of the city in 1912. It has been adopted as the symbol of the city. Glad to hear that you like it.

Dinos-Art είπε...

Είναι μια παλιά μου ζωγραφιά Άννα, του 2000. Τότε υπήρχαν αυτά τα λουλουδάκια. Μετά χαράς να στολίσεις το μπλογκοσπιτάκι σου με τη ζωγραφιά μου. Καλό απόγευμα.

Dinos-Art είπε...

Καλό μήνα και σε σένα Στέλιο μου. Ναι, είναι ελπιδοφόρο και χαρούμενο το έργο και γιαυτό το ανάρτησα τώρα παραμονές εκλογών πιστεύοντας ότι θα δώσει ελπίδα στους απογοητευμένους να ψηφίσουν ό,τι το καλύτερο για την Ελλάδα που αγαπάμε. Καλό απόγευμα.

SPYRIDOULA είπε...

Καλησπέρα και καλό μήνα!Το έργο σου είναι τόσο όμορφο και γεμάτο αισιοδοξία!Μακάρι το μήνυμα σου να αγγίξει τις καρδιές όλων μπας και δούμε μια άσπρη μέρα σε αυτόν τον τόπο.Καλό απόγευμα.

anna είπε...

Ευχαριστώ πολύ.Καλό βράδυ.

Dinos-Art είπε...

Όλοι μας ευχόμαστε το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι ό,τι το καλύτερο για την Ελλάδα μας. Καλό μήνα Σπυριδούλα μου.

Dinos-Art είπε...

Πολύ ωραία ανάρτησες τη ζωγραφιά Άννα μου. Σ'ευχαριστώ.

stavroula m είπε...

Καλό μήνα κι από μένα Ντίνο! Πολύ όμορφος ο πίνακας!!! Οσο για τις μεθαυριανές εκλογές, θα έλεγα πως είναι οι πιο σημαντικές μετά την μεταπολίτευση. Για να δούμε το αποτέλεσμα θα δείξει πως επιτέλους μάθαμε να ψηφίζουμε σωστά?????

Dinos-Art είπε...

Τουλάχιστον Σταυρούλα μου μάθαμε να μη δεχόμαστε, αποφεύγοντάς τες, θορυβώδεις προεκλογικές εκδηλώσεις προς εντυπωσιασμό. Κάτι είναι και αυτό.
Τώρα, μένει να σκεφτούμε πολύ καλά, να ζυγιάσουμε τα πάντα και μετά να ρίξουμε την ψήφο μας.
Εμείς οι παλιοί ζήσαμε στο πετσί μας πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, που οι νεώτεροι δεν μπορούν να τις φανταστούν, νομίζοντας ότι όλα ήταν όμορφα και ωραία όπως πριν δυο χρόνια, βλέπουμε σαν εφιάλτη μια επανάληψή τους. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά γι' αυτόν τον βασανισμένο τόπο και λαό.
Σε καληνυχτώ.

evi είπε...

την αγαπαμε αραγε?..

αν την αγαπουσαμε θα ειχαμε προλαβει κατι..

καλημερα αγαπητε Ντινοοοοοοοο..φιλιααααααααα..:))

Dinos-Art είπε...

Φυσικά υπάρχουν παντού και πάντα αυτοί που αγαπούν τον εαυτούλη τους μόνον και σκέφτονται όπως στο γνωστό ανέκδοτο: Ταξιδεύουν δυο φίλοι με αεροπλάνο, αρχίζουν απανωτές αναταράξεις οπότε γυρνάει ο ένας και λέει στον άλλο "ξέρεις μάλλον θα πέσουμε", και ο άλλος "τι σε νοιάζει δικό σου είναι το αεροπλάνο". Evi-σ'αγαπώ και σε φιλώ.

Lampros Lampinos είπε...

Δυνατό το σύνθημα...ο πίνακας απλώς υπέροχος!

nameliart είπε...

Καλό μήνα Ντίνο!
Πανέμορφος ο Πύργος με τα ολάνθιστα παρτέρια μπροστά!
Ας ευχηθούμε να γενικευτεί αυτή η ζωηρή Άνοιξη που προμηνύει η ζωγραφιά σου, και να περάσει και μέσα στις ψυχές μας..
Φιλιά και καλή δύναμη!

evi είπε...

:))

τα απολαμβανω καθε φορα τα ανεκδοτα...

καλο βραδυυυυυυυυ σε φιλω..

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,και καλό μήνα με κέφι-αγάπη και δημιουργίες.Πολύ αισιόδοξο το έργο σου,με χαρούμενα αστέρια(έτσι το βλέπω)που αγκαλιάζουν την πόλη μας-)))))
οσο για τις εκλογές...χμ και πάλι χμ....

Dinos-Art είπε...

Ας ελπίσουμε Lampro μου ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι θετικό. Υπέροχο βέβαια, σαν τον πίνακα, αποκλείεται. Καλό Σαββατοκύριακο.

Dinos-Art είπε...

Έτσι ήταν κάποτε λουλουδιασμένος γύρω ο Λευκός Πύργος Μελίνα μου. Δυστυχώς η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ξεπάστρεψε τα λουλουδάκια και στη θέση τους έστησε ουρητήρια, ναι δίπλα στον Πύργο!!!
Πολλά φιλιά.

Dinos-Art είπε...

Ανώνυμε/η (ποιο είναι το ονοματάκι σου;). Ναι, αισιόδοξο το έργο, ας ελπίσουμε κάτι ανάλογο για το αποτέλεσμα των εκλογών, παρά την προεκλογική απαισιοδοξία που επικρατεί. Καλό Σαββατοκύριακο.

elena nuez είπε...

this is outstanding!!!

Dinos-Art είπε...

Thank you dear Elena.
Have a nice weeekend.

maria είπε...

καλημέρα! ελπίζω να παίρνεις ειδοποιήσεις για νέα σχόλια! ο πίνακας αυτός είναι καταπληκτικός! πουλάς κάποια από τα έργα σου? ενδιαφέρομαι!!!!

Dinos-Art είπε...

Maria, είναι η μόνη ειδοποίηση που παίρνω για σχόλιο από σένα, και μάλιστα γι'αυτήν την παλιά ανάρτηση. Χαίρομαι που σου άρεσε ο πίνακας, εκτέθηκε πριν χρόνια στη Σουηδία και δεν μου ξαναγυρίστηκε.
Για τι συγκεκριμένο ενδιαφέρεσαι;
Καλή εβδομάδα.