Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ: "Μεταμορφώσεων η συνέχεια"








(24 τέμπερες, 38Χ18 εκ. κάθε μία, ετών 2010 & 2011)

16 σχόλια:

nameliart είπε...

Αν είχα να διαλέξω θα βρισκόμουν σε τρομερά δύσκολη θέση... Μία προς μία οι ζωγραφιές σου, τις κοιτάζω και μου φτιάχνει η διάθεση!
Καλό Σ/Κ Ντίνο!

maria είπε...

Καταπληκτικά τα έργα σου, το ένα καλύτερο απο το άλλο.
΄καλό Σαββατοκύριακο

SPYRIDOULA είπε...

Φοβερά τα έργα σου!!!Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που κάνεις!Καλό Σαββατοκύριακο!

Margo είπε...

Η σειρές με τον Καραγκιόζη και το θέατρο σκιών θα μείνει στην ιστορία. Ξεχωριστή η τεχνική που τόσο ταιριάζει στα θέματά σου που σχολιάζουν διακριτικά την επικαιρότητα.
Ευχαριστούμε Ντίνο για την προσφορά σου στην τέχνη!

Φιλιά πολλά!

Dinos-Art είπε...

Βάλε κλήρο Μελίνα. Κάπως έτσι υπάρχει περίπτωση για να γίνει και κυβέρνηση. Καλό Σαββατοκύριακο-φιλιά.

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Μαρία μου. Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα.

Dinos-Art είπε...

Νά'σαι καλά Σπυριδούλα μου. Ευχές για όσο γίνεται καλό Σαββατοκύριακο.

Dinos-Art είπε...

Μαρία (Margo) μου το έχω πει πολλές φορές, το ό,τι κάνω ευχαριστεί πρώτα εμένα και εφόσον το χαίρονται οι φίλοι η χαρά είναι διπλή. Πέρα από όσα έχω αναρτήσει με θέμα "Θέατρο Σκιών" η σειρά αυτή περιλαμβάνει γύρω στις εκατό ζωγραφιές. Τώρα, το πότε και αν θα εκτεθούν σε Γκαλερί άγνωστο. Μία, μία στη Θεσσαλονίκη κλείνουν. Το διαδίκτυο είναι μια κάποια λύση για να τις δουν φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι. Καλό Σαββατοκύριακο-πολλά φιλιά.

Α. Δ.Ε. ΒΑΛΜΑΣ είπε...

Ντίνο μου καλημέρα και καλή εβδομάδα, εδώ ταιριάζει η γνωστή διαφήμιση όταν λέμε όλα, εννοούμε όοολααααα. :-))))

Να είσαι γερός να δημιουργείς και πάντα άνθρωπος, αυτό μετράει στον καλλιτέχνη πάνω από όλες τις άλλες ιδιότητες του.... Την αγάπη μου.

Dinos-Art είπε...

Τάσο μου καλή εβδομάδα και σε σένα, όσο καλή αυτή μπορεί να γίνει, γιατί εδώ κάποιοι πολιτικοί πάνε να τα διαλύσουν όλα, και όταν λέμε όλα εννοούμε όοολαααααα. Φοβάμαι ότι όταν τελειώσουν την Ελλάδα, ξαναγυρνώντας την στο τέλος δεκαετίας '40 και αρχές '50, πολλοί θα λένε τι καλά που ήμασταν στο ευρώ, έστω και με τα τόσα μύρια προβλήματα. Όλοι οι αρχηγοί κομμάτων, νεόκοποι και μη, αναλίσκονται στο ποιος φταίει για το που φτάσαμε εδώ και όχι πως θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα. Δεν είμαι τρομοκράτης, προβάλλοντας φοβιστικά διλήμματα, αλλά σκεπτόμενος με εμπειρίες που δυστυχώς οι νεώτεροι δεν έχουν ζήσει και λειτουργούν με σημαία τον ενθουσιασμό και τον θυμό. Άνθος της νιότης, ναι, είναι ο ενθουσιασμός, καρπός του όμως, τις περισσότερες φορές, η απογοήτευση.
Ευχαριστώ για τις ευχές σου για υγεία και δημιουργία. Ο Ροντέν είχε πει ο καλλιτέχνης πρέπει πρώτα να είναι άνθρωπος και μετά καλλιτέχνης. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει για τους πολιτικούς που στο όνομα του λαού έχουν διαπράξει τόσα και τόσα εγκλήματα προς ίδιο ώφελος.
Καλό βράδυ.

xristin είπε...

Ολος ο θίασος επί.....τέμπερας!
Χα!

Ανώνυμος είπε...

.......!!!!!!!!!!!!!
...irida...

Dinos-Art είπε...

Όπως και ο θίασος των πολιτικών, παλιών και νεόκοπων, καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ, ενώ πέρα βρέχει για τη σωτηρία της Ελλάδας μας. Το κόμμα νά'ναι καλά. Καλημέρα Xristin.

Dinos-Art είπε...

"Ανώνυμη" irida καλημέρα!!!

mirsini's creations είπε...

Ντίνο μου.. πανέμορφα τα έργα σου !!!!!!!!!!!!!! :ο)))

Dinos-Art είπε...

Ευχαριστώ Mirsini μου. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν.