Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες/Olympic Games - From London 2012 to Rio de Janeiro 2016

(Tempera, 30X40 cm.)

12 σχόλια:

Giga είπε...

Cudowna mozaika. Pozdrawiam.
Ένα υπέροχο μωσαϊκό. Δικός σου.

xristin είπε...

Αυτή η τέμπερα μου άρεσε ιδιαίτερα.
Εκπέμπει αισιοδοξία και χαρά,δηλαδή ακριβώς αυτό που πρέπει να εκπέμπει μια αθλητική σύναξη των εθνών.

Marty είπε...

yes, but it is so far away !
wish you a wonderful week Dino

nameliart είπε...

Καταπληκτική σύνθεση! Συνδυασμός πολλών τεχνικών σε ένα έργο: Με τη πρώτη ματιά είναι σαν abstract με υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς - σύντομα διακρίνεις κάτι σαν ψηψιδωτά λουλούδια και στη συνέχεια, προσέχοντας λίγο πρισσότερο, ρεαλιστικές φιγούρες αθλητών. Θαύματα κάνει η τέμπερα στα χέρια οου Ντίνο!
Να περάσεις καλό 15Αύγουστο! Σε φιλώ

Dinos-Art είπε...

Χριστίνα μου, ας κρατήσουμε μόνο την αισιοδοξία που μας έδωσε η ομορφιά των νέων παιδιών που απολαύσαμε σε αυτούς τους αγώνες. Ας ξεχάσουμε την ντόπα και την εμπορευματοποίηση.
Καλή εβδομάδα, καλό 15Αύγουστο, να περνάς καλά στην όμορφη Άνδρο.

Dinos-Art είπε...

Yes, Marty, it is so far, but time runs very fast, I would say faster than the athlets of 100m.
Have a nice week too.

Dinos-Art είπε...

Μελίνα μου, ξέρεις ότι όταν ο καλλιτέχνης ξεκινά να δημιουργήσει έχει ένα γενικό πλάνο στο μυαλό του. Όμως το χέρι τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό και πολλές φορές βγάζει κάτι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που είχε συλλάβει ο καλλιτέχνης. Χαίρομαι να ακούω κριτικές, όποιες κι αν είναι, όπως η δική σου, καταγράφεις πράγματα που εγώ αποτύπωσα αυθόρμητα και τα συνειδητοποιώ τώρα μετά τον δικό σου σχολιασμό. Καλό 15Αύγουστο, πολλά φιλιά.

Dinos-Art είπε...

Thanks dear Giga for passing from my blog and your comment. Have a nice week.

MYSTELIOS είπε...

Ακόμη μια πολύ όμορφη σύνθεση αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου που ανήκουν πλέον στην ιστορία , ραντεβού λοιπόν στην Βραζιλία το 2016 !!!
Καλό Δεκαπενταύγουστο και καλή συνέχεια φίλε Ντίνο !!!

MYSTELIOS είπε...

Ακόμη μια πολύ όμορφη σύνθεση αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου που ανήκουν πλέον στην ιστορία , ραντεβού λοιπόν στην Βραζιλία το 2016 !!!
Καλό Δεκαπενταύγουστο και καλή συνέχεια φίλε Ντίνο !!!

ΦΛΩΡΑ είπε...

Καλημέρα φίλε καλλιτέχνη από τη Θεσσαλονίκη. Σε βρήκα καθώς σεργιάναγα στης xristin το blog και τελικά κατάλαβα γιατί σου έχει αδυναμία. Συγχαρητήρια για το έργο σου μέσα στο οποίο διακρίνει κανείς την πολλή, λεπτομερή και σχολαστική δουλειά σου. Καταπιάνομαι κι εγώ με καλλιτεχνικά παντός είδους και σε προσκαλώ να με επισκεφθείς και συ στο δικό μου blog το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευήν ακόμη αλλά εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα παρουσιάσει και δείγματα της δουλειάς μου. Θα χαιρόμουν πολύ αν κάποια στιγμή, όταν θα αρχίσει το παιχνίδι μου παραμύθι -ιστορία, λάβεις μέρος κι εκεί είτε γράφοντας, είτε ζωγραφίζοντας κάτι αντίστοιχο.

Dinos-Art είπε...

Flora καλωσόρισες κι ευχαριστώ για τα επαινετικά σου λόγια. Επισκλεφθηκα το blog σου, κατάλαβα ότι είναι υπό κατασκευήν, πες μου όταν θα είναι έτοιμο να ξαναμπώ. Θα περιμένω λεπτομέρειες και για το παιχνίδι. Καλημέρα.