Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Πόθοι στα γήπεδα Tennis


Αυτή είναι η δεύτερη ζωγραφιά που θα εκτεθεί στη μεγάλη ομαδική έκθεση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος τέλος του χρόνου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι με τίτλο: "Η Ανθρώπινη Μορφή στην Τέχνη".

6 σχόλια:

το πετάλι είπε...

"πόθοι και πάθη"
στα γήπεδα του τένις

(δεν περίμενα ότι θα έπιανες και το άθλημά μας)

Μπράβο Ντίνο!

Dinos-Art είπε...

"πόθοι+πάθη"
Νίκο συμπορεύονται.

Θέλεις ν'ακούσεις ένα ωραίο περί πόθου για το άθλημα αυτό; Όταν ακόμη ήμουν στην Τράπεζα ένας συνάδελφος και πολύ καλός φίλος (μας άφησε πρίν λίγα χρόνια), καλαμπουρτζής, πρώτο νούμερο στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ παλαιότερα, για να συνεχίσει να γυμνάζεται έπαιζε τα απογεύματα τέννις. "Ρε μπαγάσα", του έλεγα, "πας για να γουστάρεις τα κοριτσάκια με τα κοντά φουστανάκια". "Ποια κοριτσάκια, όλες είναι στην ηλικία μου. Αφού, να σκεφτείς, όταν τους πέφτει η μπάλα κάτω τους φωνάζω ""μη, μη σκύβετε, θα σας την δώσω εγώ"".
Καληνύχτα!

Poet είπε...

Εσύ όμως ξέρεις να εκτιμάς το ωραίον. Αν και νομίζω ότι η λέξη «μορφή» δεν είναι απολύτως ακριβής όσον αφορά τον συγκεκριμένο πίνακα.

Dinos-Art είπε...

Συμφωνώ Τόλη, αλλά έτσι ονομάτισε την έκθεση το Επιμελητήριο. Τους το είπα κι εγώ, αλλά μου απάντησαν ότι, το "μορφή" είναι γενικός τίτλος και περιλαμβάνει όλα τα "εξαρτήματα" του ανθρώπου!
Καλημέρα.

55fm είπε...

Καλημέρα στην ανδροπαρέα που θαυμάζει τις καλοζωγραφισμένες αναλογίες γυναικείου "εξαρτήματος" υβριδικής κατασκευής,με λιγότερη ρύπανση...
Σας φιλώ!

Dinos-Art είπε...

Ουρανία το ωραίο είναι ωραίο και το θαυμάζουν όλοι.

Μόλις γυρίσαμε με τη γυναίκα μου από μία ωραία βόλτα στην Πάνω Πόλη.
Με το λεωφορείο (Πλ.Ελευθερίας-Άγιοι Ανάργυροι) μέχρι το Γεντί Κουλέ, ξαναμπήκαμε μέσα για πολλοστή φορά και από κει με τα πόδια κατεβήκαμε μέσω Δημητρίου Πολιορκητού στην Εγνατία και με το 31 του ΟΑΣΘ πίσω σπίτι.
Αν δεν έχεις κάνει αυτή τη βόλτα και ιδιαίτερα αν δεν έχεις μπει μέσα στο πάλαι ποτέ κολαστήριο Γεντί Κουλέ, αξίζει να το κάνεις.
Καλό απόγευμα!